Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Ο παράδεισος για τις λάτρεις του ξανθού βρίσκεται εδώ
Ο παράδεισος για τις λάτρεις του ξανθού βρίσκεται εδώ

Ο παράδεισος για τις λάτρεις του ξανθού βρίσκεται εδώ

 

 

Βρήκαμε για εσάς το ιδανικό μέρος για το καλύτερο αποτέλεσμα για το ξανθό χρώμα μαλλιών που καταρρίπτει τον μύθο που θέλει το ξανθό χρώμα να καταστρέφει τα μαλλιά.

 

Ο λόγος για το Touch of Style μιας νεαρής συμπολίτισσας μας της Σκεύης Κυπριανού που έκανε το πάθος της επάγγελμα και το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό. Το ξανθό είναι ένα χρώμα το οποίο απαιτεί ειδική τεχνική και πρέπει πάντοτε να τηρείται πίστα η διαδικασία ούτως ώστε να μην έχουμε κάποιο κακό αποτέλεσμα. Σημαντικό επίσης είναι να χρησιμοποιούνται ποιοτικά προϊόντα. Το ξανθό είναι ένα χρώμα αρκετά απαιτητικό όσον αφορά την συντήρηση του. Καλό θα είναι να χρησιμοποιούνται ειδικά προϊόντα περιποίησης για το συγκεκριμένο χρώμα.

 

 

Όσες κοπέλες είναι μελαχρινές και σκέφτονται να κάνουν την μεγάλη αλλαγή καλό είναι να σκεφτούν πολλούς παράγοντες και να συζήτησουν αρκετά με την κομμώτρια/τη τους πριν αρχίσουν την διαδικασία. Όσο πιο σκούρος είναι ο τόνος του μαλλιού τόσο πιο δύσκολο είναι να αλλάξει έτσι η διαδικασία και πάλι πρέπει να γίνεται σιγά σιγά και πολύ προσεκτικά. Εννοείται ότι ίσως χρειαστεί περισσότερος χρόνος μέχρι το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επιπρόσθετα είναι σημαντικό οι αλλαγές να μην γίνονται στις περιόδους που χρησιμοποιείται έντονα η πισίνα και η μεγάλης διάρκειας έκθεση στον ήλιο καθώς μπορεί να βλάψουν το μαλλί.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του Touch of Style και να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς!

 

Send this to a friend