Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Αποκλειστικό βίντεο Zουγανέλη – Πατσαλιδή από την πρεμιέρα του «LNS»
Αποκλειστικό βίντεο Zουγανέλη – Πατσαλιδή από την πρεμιέρα του «LNS»

Αποκλειστικό βίντεο Zουγανέλη – Πατσαλιδή από την πρεμιέρα του «LNS»

Το «ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW» του ALPHA Κύπρου, το μεγαλύτερο κωμικό σόου της κυπριακής τηλεόρασης, με παρουσιαστή τον γνωστό stand-up comedian Λούη Πατσαλίδη, επιστρέφει με… «βασιλικό ύφος» και XXL τρολαρίσματα!

Με πρώτo καλεσμένo τον ανεπανάληπτο Γιάννη Ζουγανέλη, η εκπομπή κάνει δυναμικό comeback την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στις 21:15μ.μ. και θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα ακριβώς.

Το Larnakaonline.com.cy βρέθηκε στο πρώτο γύρισμα της χρονιάς και κατέγραψε εικόνες, με τον Λούη Πατσαλίδη να είναι πιο κεφάτος από ποτέ και έτοιμος να μας χαρίσει στιγμές γέλιου και σάτιρας. Η όμαδα μεγάλωσε αποκτώντας για αρχή δύο νέα πολύ σημαντικά μέλη. Η πρώτη είναι η πανέμορφη Μαριλένα Χαραλαμπίδου, σύζυγος του Τεύκρου Νεοκλέους και δεύτερη ο ξεκαρδιστικός Cypriot Smurf.

Μια από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της βραδιάς ήταν όταν ο παρουσιαστής Λούης Πατσαλίδης τραγούδησε μαζί με τον Γιάννη Ζουγανέλη το τραγούδι του Λάκη Παπαδόπουλου όπου ερμήνευσε με τον αείμνηστο Δημήτρη Μητροπάνο, «Για να σε εκδικηθώ». Απολαύστε το βίντεο και πάρτε μια γεύση απο την μεγάλη πρεμίερα της Παρασκεύης στον Alpha Κύπρου:

Send this to a friend