Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Συμβόλαιο με ιδιώτες για την κάρτα φιλάθλου
Συμβόλαιο με ιδιώτες για την κάρτα φιλάθλου

Συμβόλαιο με ιδιώτες για την κάρτα φιλάθλου

Μέχρι τώρα έχουν εκδοθεί 106.000 κάρτες φιλάθλου, αναφέρει μεταξύ άλλων ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, στα έγγραφα διαγωνισμού που προκήρυξε για να αναθέσει την έκδοση και λειτουργία της κάρτας φιλάθλου για την επόμενη διετία σε ιδιώτες αναδόχους.

Συγκεκριμένα, με τον διαγωνισμό, ζητείται η παροχή υπηρεσιών υποστήριξης των συστημάτων έκδοσης και λειτουργίας της κάρτας φιλάθλου. Απαιτείται προσφορά από εταιρεία που θα παρέχει τεχνική επιτόπια υποστήριξη, καθώς και τηλεφωνική υποστήριξη για όλους τους αγώνες πρωταθλήματος ομαδικών αθλημάτων Α’ κατηγορίας Ποδοσφαίρου, Ποδοσφαίρου Σάλας, Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης και Χειροσφαίρισης.

Ο ανάδοχος θα πρέπει να παρέχει τεχνική υποστήριξη και να επιλύει προβλήματα και να υποστηρίζει τους χρήστες των συστημάτων έκδοσης κάρτας φιλάθλου του ΚΟΑ, καθώς και όλων των περιφερειακών συστημάτων που τα πλαισιώνουν, όπως τους θερμικούς εκτυπωτές εισιτηρίων, τους εκτυπωτές καρτών, τις φωτογραφικές μηχανές και τους σαρωτές γραμμικού κώδικα που είναι εγκατεστημένα σε στάδια και κλειστές αίθουσες όπου διεξάγονται αγώνες πρωταθλήματος ομαδικών αθλημάτων Α’ κατηγορίας Ποδοσφαίρου, Ποδοσφαίρου Σάλας(futsal), Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης, Χειροσφαίρισης.

Επιπρόσθετα ο ανάδοχος θα πρέπει να διαθέτει ενεργό τμήμα τηλεφωνικής υποστήριξης (Help Desk), με το οποίο θα υποστηρίζει υφιστάμενα, καθώς και μελλοντικά μέλη του μητρώου της κάρτας φιλάθλου που σήμερα αριθμεί 106.000 μέλη.

Πηγή: Φιλελεύθερος

Send this to a friend