Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Υπό κράτηση 25χρονος ως ύποπτος για υπόθεση απαγωγής και ληστείας
Υπό κράτηση 25χρονος ως ύποπτος για υπόθεση απαγωγής και ληστείας

Υπό κράτηση 25χρονος ως ύποπτος για υπόθεση απαγωγής και ληστείας

 

 

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον νεαρού ηλικίας 25 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας και απαγωγής άνδρα 33 ετών από τη Ρουμανία, μόνιμου κάτοικου Κύπρου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 33χρονος αναχώρησε από την οικία του, γύρω στις 2.20 το μεσημέρι της Τετάρτης, μαζί με άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 26 και 25 χρόνων από την Ινδία.

Στη συνέχεια ο 33χρονος φέρεται να επικοινώνησε τηλεφωνικά με φιλικό του πρόσωπο και του ανάφερε ότι οι δύο αλλοδαποί τον μετέφεραν σε άγνωστη για τον ίδιο περιοχή και αφού του επιτέθηκαν, τον λήστεψαν, ενώ προσπάθησαν ανεπιτυχώς να πάρουν και το κινητό του τηλέφωνο.

 

Από εξετάσεις που διενήργησαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, διαπιστώθηκε ότι το τηλέφωνο του 33χρονου απενεργοποιήθηκε στις 3.40 χθες το απόγευμα.

Ο 33χρονος εξακολουθεί να λείπει από την οικία του στην Λάρνακα, από την περασμένη Τετάρτη, 22 Ιουλίου και η Αστυνομία διερευνά υπόθεση ληστείας και απαγωγής του.

Τα στοιχεία και φωτογραφία του 33χρονου ελλείποντα, δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Εν τω μεταξύ οι ανακριτές του ΤΑΕ προχώρησαν χθες, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης, στη σύλληψη νεαρού ηλικίας 25 ετών, ο οποίος σήμερα το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για οκτώ ημέρες.

Εναντίον του 26χρονου δεύτερου υπόπτου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται ενώ τα στοιχεία του έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, στο πλαίσιο συλλογής πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Send this to a friend