Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ TUI: Ετοιμάζει πτήσεις προς Κύπρο τον Ιούλιο
TUI: Ετοιμάζει πτήσεις προς Κύπρο τον Ιούλιο

TUI: Ετοιμάζει πτήσεις προς Κύπρο τον Ιούλιο

Σε πλήρη ετοιμότητα είναι ο βρετανικός ταξιδιωτικός κολοσσός TUI για πτήσεις σε Κύπρο, Ελλάδα και όχι μόνο κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ομίλου, ψηλά στη λίστα της επανεκκίνησης είναι οι Βαλεαρίδες Νήσοι, η Ελλάδα, η Κύπρος, η Πορτογαλία και η Κροατία.

Όσον αφορά τα αεροδρόμια της Κύπρου, ο όμιλος σημειώνει ότι στις 29 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί πτήση από Ελβετία προς Λάρνακα. Επίσης, από την δεύτερη εβδομάδα Ιουλίου, η Δανοί θα μπορούν να ταξιδέψουν από Κοπεγχάγη προς Κρήτη, και από εκεί και πέρα θα ακολουθήσουν πτήσεις και προς Κύπρο, αναλόγως της ζήτησης. Η Κύπρος βρίσκεται στα πλάνα του ομίλου για πτήσεις από Ολλανδία στα μέσα Ιουλίου.

Την ίδια ώρα, ο όμιλος βρίσκεται σε επικοινωνία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να αρχίσει πτήσεις σε μη Ευρωπαϊκές χώρες όπως Τουρκία και Μαρόκο. Σημειώνεται επίσης, ότι από τις 2 Ιουλίου επαναρχίζουν οι πτήσεις της TUI, από την Ολλανδία προς τις Ολλανδικές Αντίλλες.

Τέλος, ο όμιλος TUI τονίζει πως κατά τις επόμενες εβδομάδες όλες οι αγορές θα αυξήσουν ρυθμούς αναλόγως της ζήτησης και των προσβάσιμων προορισμών.

Υπενθυμίζεται ότι η TUI είχε ανακοινώσει ότι θα αρχίσει πτήσεις προς οκτώ δημοφιλείς προορισμούς για τους Βρετανούς σε Ελλάδα και Ισπανία από τις 11 Ιουλίου. Συγκεκριμένα, με πτήσεις από το Γκάτγουϊκ του Λονδίνου, το Μάντσεστερ και το Μπέρμιγχαμ την Κρήτη, τη Ρόδο, την Κω και την Κέρκυρα, καθώς επίσης τις Κανάριες Νήσους Τενερίφη και Λανθαρότε, όπως και τις Βαλεαρίδες Νήσους Μαγιόρκα και Ίμπιζα.

Πηγή: Insider

Send this to a friend