Home ΛΑΡΝΑΚΑ Altamira Real Estate: Οικιστικά οικόπεδα στην επαρχία Λάρνακας σε τιμές ευκαιρίας!
Altamira Real Estate: Οικιστικά οικόπεδα στην επαρχία Λάρνακας σε τιμές ευκαιρίας!

Altamira Real Estate: Οικιστικά οικόπεδα στην επαρχία Λάρνακας σε τιμές ευκαιρίας!

 

 

Λήγουν στις 23 Ιουνίου οι ειδικές προσφορές

 

Μόλις τέσσερις ημέρες απομένουν για τη λήξη της εκστρατείας της Altamira Real Estate «Οικιστικά Οικόπεδα σε τιμές ευκαιρίας», με τα ακίνητα που διατίθενται στην επαρχία Λάρνακας να συγκεντρώνουν έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον. Στο πλαίσιο της ειδικής καμπάνιας, δώδεκα συνολικά οικόπεδα που βρίσκονται σε εξαιρετικά δημοφιλείς περιοχές της επαρχίας, διατίθενται προς πώληση σε τιμές προσφοράς, αποκλειστικά μέχρι τις 23 Ιουνίου, μέσα από την ιστοσελίδα της Εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy.

Οικιστικά οικόπεδα από €36.000

 

Με τις τιμές των οικοπέδων να αρχίζουν από €36.000, εντοπίζονται μοναδικές επενδυτικές ευκαιρίες που σε αρκετές περιπτώσεις βρίσκονται μία ανάσα μακριά από γνωστές παραλίες της Λάρνακας. Παράλληλα, διατίθενται ακίνητα που αποτελούν ιδανική επιλογή για ζευγάρια που επιθυμούν να προχωρήσουν στην ανέγερση κύριας ή παραθεριστικής κατοικίας καθώς και για επαγγελματίες ανάπτυξης γης που ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε οικιστικές αναπτύξεις.

 

Επισημαίνεται πως, σύμφωνα με τους όρους της εκστρατείας, οι αναγραφόμενες τιμές των οικοπέδων είναι επιφυλασσόμενες, επομένως οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το ακίνητο της επιλογής τους υποβάλλοντας προσφορές που αρχίζουν πάνω από την αναγραφόμενη τιμή. Ακολούθως, το ακίνητο θα κατακυρωθεί στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για την καθορισμένη περίοδο της εκστρατείας.

 

Μία ανάσα από τη θάλασσα σε Ορόκλινη, Τερσεφάνου, Κίτι και Περβόλια

Με θέα προς τη θάλασσα αλλά και τη γύρω περιοχή, διατίθεται προς πώληση γωνιακό οικιστικό οικόπεδο στην περιοχή της Ορόκλινης στην επιφυλασσόμενη τιμή των €63.000. Με συνολική έκταση 529 τ.μ., το ακίνητο διαθέτει εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο και την τουριστική περιοχή της Ορόκλινης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόσωπο του ακινήτου εκτείνεται στα 60 μέτρα.

Ακόμη ένα ιδιαίτερα προνομιούχο οικιστικό ακίνητο με καταπληκτική πανοραμική θέα, διατίθεται στην επιφυλασσόμενη τιμή των €89.000. Πρόκειται για γωνιακό οικιστικό οικόπεδο στην Τερσεφάνου, συνολικής έκτασης 844 τ.μ. Η τοποθεσία του ακινήτου κρίνεται ως ιδανική καθώς βρίσκεται σε αδιέξοδο και πολύ κοντά σε χώρο πρασίνου. Το ευνοϊκό του υψόμετρο, σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω, το κατατάσσουν μεταξύ των πιο ανταγωνιστικών ακινήτων προσδίδοντάς του υπεραξία.

 

Σε Κίτι και Περβόλια εντοπίζονται επίσης, δύο εξαιρετικά ελκυστικές ευκαιρίες. Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο οικόπεδα τα οποία διατίθενται στις επιφυλασσόμενες τιμές των €52.000 και €75.000 αντίστοιχα. Το οικόπεδο στο Κίτι, συνολικής έκτασης 530 τ.μ., είναι γωνιακό και βρίσκεται σε μία ήσυχη και όμορφη περιοχή, κοντά στην κεντρική πλατεία του χωριού, ενώ απέχει μόλις δύο χιλιόμετρα από τη θάλασσα. Το τεμάχιο έχει πρόσωπο 20 μέτρα, εφάπτεται σε πεζόδρομο και  βρίσκεται πολύ κοντά σε πάρκο και χώρο πρασίνου. Παράλληλα, ο συντελεστής δόμησης (90%) επιτρέπει την ανέγερση διώροφου οικιστικού κτηρίου και είναι ιδανικό για πρώτη ή παραθεριστική κατοικία.

Το οικόπεδο στα Περβόλια, συνολικής έκτασης 592 τ.μ., απέχει μόλις ένα χιλιόμετρο από τη θάλασσα ενώ βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πλατεία της κοινότητας. Είναι γωνιακό με ομαλή, επίπεδη επιφάνεια και πρόσωπο 46 μέτρα. Πρόκειται για ένα πλεονεκτικό τεμάχιο αφού έχει νότιο προσανατολισμό, ο οποίος είναι και ο βέλτιστος, ενώ είναι κατάλληλο για ανάπτυξη ανεξάρτητων ή ημιανεξάρτητων κατοικιών.

Άλλο ένα ιδιαίτερα προνομιούχο οικόπεδο διατίθεται επίσης, προς πώληση στη Δρομολαξιά, στην επιφυλασσόμενη τιμή των €46.000. Το οικόπεδο, συνολικής έκτασης 420 τ.μ. είναι επίσης, γωνιακό και βρίσκεται περίπου 500 μέτρα νοτιοδυτικά του κυκλικού κόμβου του αερολιμένα Λάρνακας. Διαθέτει τριγωνικό σχήμα και ομαλή επίπεδη επιφάνεια, εφάπτεται εγγεγραμμένου δημόσιου δρόμου με πρόσοψη περί τα 63 μέτρα και πεζόδρομου κατά μήκος του νότιού του συνόρου. Επίσης βρίσκεται απέναντι από μεγάλο δημόσιο χώρο πρασίνου.

Στην Τόχνη το ακίνητο με τη χαμηλότερη τιμή

Από €36.000 διατίθεται προς πώληση οικιστικό οικόπεδο, συνολικής έκτασης 566 τ.μ. κατάλληλο για ανέγερση διώροφων κτηρίων, σε μια ήσυχη και αμιγώς οικιστική περιοχή στην κοινότητα της Τόχνης. Το ακίνητο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της κοινότητας και τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού. Έχει επίσης, ορθογώνιο σχήμα και ομαλή, ελαφρώς επικλινή επιφάνεια, πρόσωπο περί τα 22 μέτρα, ενώ εφάπτεται εγγεγραμμένου δρόμου.

Οικόπεδα από €40.000 σε Χοιροκοιτία, Ψευδά και Σκαρίνου

Τρία από τα δώδεκα οικόπεδα διατίθενται προς πώληση σε τιμές που αρχίζουν από €40.000 σε Χοιροκοιτία, Ψευδά και Σκαρίνου. Συγκεκριμένα, το οικόπεδο στη Χοιροκοιτία, έκτασης 512 τ.μ., εφάπτεται σε πεζόδρομο και χώρο πρασίνου και βρίσκεται σε αδιέξοδο, γεγονός που του προσδίδει υπεραξία. Έχει ορθογώνιο σχήμα, ομαλή επίπεδη επιφάνεια και δυτικό προσανατολισμό ενώ διαθέτει 20 μέτρα πρόσοψη σε δημόσιο δρόμο. Πρόκειται για περιοχή με εξαιρετικές προσβάσεις όπου σε κοντινή απόσταση υπάρχουν όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες και διευκολύνσεις.

Το οικιστικό οικόπεδο στον Ψευδά, έκτασης 560 τ.μ., βρίσκεται πολύ κοντά στο Δημοτικό Σχολείο. Πρόκειται για γωνιακό οικόπεδο, το οποίο διαθέτει κανονικό σχήμα και ομαλή επιφάνεια, ενώ εφάπτεται εγγεγραμμένου δρόμου, με πρόσωπο που ανέρχεται περί τα 43 μέτρα.

Συνολικής έκτασης 562 τ.μ. είναι το οικιστικό οικόπεδο που διατίθεται προς πώληση στην κοινότητα Σκαρίνου. Βρίσκεται σε απόσταση 300 περίπου μέτρων βορειοανατολικά του κέντρου της κοινότητας και 800 περίπου μέτρα βόρεια του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού. Διαθέτει ορθογώνιο σχήμα με επικλινή επιφάνεια και πρόσωπο περί τα 20 μέτρα ενώ εφάπτεται δημόσιου εγγεγραμμένου δρόμου. Αξίζει να σημειωθεί πως βρίσκεται κάτω από το επίπεδο του δρόμου γεγονός που επιτρέπει ανάπτυξη με υπόγειους χώρου.

Περισσότερες ευκαιρίες σε Πύλα, Ορμήδια και Αλεθρικό

Οικιστικά οικόπεδα στα χωριά Αλεθρικό και Ορμήδεια, διατίθενται προς πώληση, στις επιφυλασσόμενες τιμές των €47.000 και €49.000 αντίστοιχα. Το οικιστικό οικόπεδο στο Αλεθρικό, συνολικής έκτασης 581 τ.μ., εφάπτεται ασφαλτοστρωμένου δρόμου και διαθέτει πρόσωπο περί τα 18 μέτρα. Στην Ορμήδεια το οικιστικό γωνιακό οικόπεδο, με έκταση 540 τ.μ. και πρόσωπο περί τα 45 μέτρα, βρίσκεται εντός του πυρήνα του χωριού ενώ εφάπτεται της γωνίας των οδών Μεσολογγίου και Μετοχίου κατά μήκος του βορείου και ανατολικού συνόρου του αντίστοιχα. Στο δυτικό του σύνορο εφάπτεται χώρου πρασίνου. Και τα δύο οικόπεδα διαθέτουν ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επίπεδη επιφάνεια.

 

Επιπρόσθετα, στην Πύλα πωλείται οικιστικό οικόπεδο, συνολικής έκτασης 604 τ.μ., στην επιφυλασσόμενη τιμή των €63.000. Βρίσκεται κοντά στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας και σε σχετικά κοντινή απόσταση από το πανεπιστήμιο UCLAN. Διαθέτει ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επιφάνεια, πρόσωπο περί τα 24 μέτρα ενώ εφάπτεται ασφαλτοστρωμένου δρόμου και πεζόδρομου.

 

Ηλεκτρονική υποβολή προσφορών μέχρι 23 Ιουνίου

Σημειώνεται πως οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις προσφορές τους στο [email protected] μέχρι τις 23 Ιουνίου στις 13:00. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Εταιρείας ή να επικοινωνεί στο τηλέφωνο 8000 8200.

 

Send this to a friend