Home ΛΑΡΝΑΚΑ Σταυρής Γεωργίου: Συγκινητικές ευχές από φίλους του για τον μεγάλο τελικό σε ένα αποκλειστικό video
Σταυρής Γεωργίου: Συγκινητικές ευχές από φίλους του για τον μεγάλο τελικό σε ένα αποκλειστικό video

Σταυρής Γεωργίου: Συγκινητικές ευχές από φίλους του για τον μεγάλο τελικό σε ένα αποκλειστικό video

 

 

Φίλοι και συγγενείς μίλησαν αποκλειστικά στο larnakaonline.

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef ξεκίνησε και το πρώτο του μέρος ήρθε το βράδυ της Τρίτης στους τηλεοπτικούς μας δέκτες! Μονομάχοι για το μεγάλο έπαθλο είναι ο Σταυρής Γεωργίου και ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Οι δύο φιναλίστ, οι δύο καλύτεροι διαγωνιζόμενοι του φετινού κύκλου του MasterChef κλήθηκαν να παρουσιάσουν το 110% των δυνατοτήτων τους για μια ακόμα φορά

 

Σήμερα, Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός, όπου για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού MasterChef, ένας Κύπριος διεκδικεί τον μεγάλο τίτλο, και μάλιστα συμπολίτης μας. Ο Σταυρής Γεωργίου κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα με την εκρηκτική και ηγετική συμπεριφορά του και απέδειξε, τόσο στους κριτές, όσο και σε όλους όσους παρακολούθησαν από την αρχή το παιχνίδι πως ο στόχος ήταν ο τελικός και με πολύ κόπο και ζήλο κατάφερε να κερδίσει αυτή τη θέση.

Οικογένεια, φίλοι, αγαπημένα πρόσωπα και όλη η Λάρνακα, βρίσκονται στο πλευρό του από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή και περιμένουν τον αποψινό τελικό με ανυπομονησία.

Η ομάδα του larnakaonline εύχεται καλή επιτυχία στον Σταυρή με ένα video από τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Καλή επιτυχία!

Μαρία Πορφυρίου

Send this to a friend