Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Αναμένονται εξοπλισμός και αναλώσιμα το Σάββατο
Αναμένονται εξοπλισμός και αναλώσιμα το Σάββατο

Αναμένονται εξοπλισμός και αναλώσιμα το Σάββατο

 

 

Το Σάββατο αναμένεται ότι θα φθάσει στην Κύπρο το πρώτο μεγάλο φορτίο αναλωσίμων ειδών και προστατευτικών εξοπλισμών από την Κίνα. Όπως ανέφερε ο υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου, «αυτή τη στιγμή έχουμε επαρκείς ποσότητες που μας καλύπτουν για τις επόμενες μέρες».

«Μεριμνήσαμε εγκαίρως για να έχουμε τις απαραίτητες ποσότητες», είπε ο υπουργός Υγειας, αλλά, πρόσθεσε ότι «λόγω της παγκόσμιας έλλειψης η προμήθεια είναι δύσκολη». «Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι οι επίμονες προσπάθειες που καταβάλλουμε έχουν αποδώσει και όπως πληροφορήθηκα, το Σάββατο θα έρθει από την Κίνα το πρώτο μεγάλο φορτίο των αναλωσίμων που παραγγείλαμε, με την ειδική πτήση που παραχωρεί η Aegean σε συνεργασία με την εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια, τους οποίους ευχαριστούμε από καρδιάς», ανέφερε ο κ. Ιωάννου. Με το φορτίο αυτό, είπε, καλύπτουμε τις ανάγκες μας για όλο το κρίσιμο διάστημα.

Επιπλέον έχουν παραγγελθεί επιπρόσθετες ποσότητες «και εάν χρειαστεί θα ναυλωθεί και δεύτερη πτήση. Ευχαριστούμε επίσης την Κυβέρνηση της Κίνας για τη βοήθεια και τη συμβολική προσφορά μέρους των αναλωσίμων», σημείωσε ο υπουργός.

 

Πηγή: Ο Φιλελεύθερος

Send this to a friend