Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Σήμερα ξανά στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας ο Μαμαλικόπουλος και ο 38χρονος για τις δυο απόπειρες φόνου
Σήμερα ξανά στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας ο Μαμαλικόπουλος και ο 38χρονος για τις δυο απόπειρες φόνου

Σήμερα ξανά στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας ο Μαμαλικόπουλος και ο 38χρονος για τις δυο απόπειρες φόνου

Σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, οι υποθέσεις για τις δύο απόπειρες φόνου που διαπράχθηκαν στην Αγία Νάπα και στη Λάρνακα με φερόμενο δράστη 38 χρόνο, κάτοικο Πάφου, θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης και θα καταχωρισθούν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Πρόκειται για την απόπειρα φόνου εναντίον τεσσάρων προσώπων σε καφεστιατόριο της οδού Κρύου Νερού στην Αγία Νάπα που διαπράχθηκε τις πρωινές ώρες της 16ης περασμένου Φεβρουαρίου με «στόχο» 53χρονο επιχειρηματία, και για την απόπειρα εναντίον του Κώστα Χαραλάμπους, άλλως Μαύρος, που διαπράχθηκε τη νύχτα της 27ης Νοεμβρίου 2019 στη Λάρνακα. Και στις δύο περιπτώσεις, ο 38χρονβος παραδέχθηκε ότι ήταν ο δράστης και κατονόμασε ως «οργανωτή» των εγκλημάτων τον ισοβίτη Δημήτρη Μαμαλικόπουλο, ο οποίος, σύμφωνα με την κατάθεση-ομολογία του 38χρονου, τού προμήθευσε τον οπλισμό και άλλες πληροφορίες γύρω από τα υποψήφια θύματα.

Ως εκ τούτου, σήμερα οι ανακριτές των ΤΑΕ Λάρνακας και Αμμοχώστου αναμένεται να καταχωρίσουν στο δικαστήριο τις δύο υποθέσεις για σκοπούς παραπομπής των κατηγορουμένων σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου. Θεωρείται βέβαιο ότι τόσο ο Μαμαλικόπουλος, όσο και ο 38χρονος, θα τεθούν αντιμέτωποι με κατηγορίες συνωμοσίας για φόνο, απόπειρας φόνου και παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου κι εκρηκτικών υλών.

 

Στο μεταξύ, έχουν σταματήσει οι έρευνες των δυτών στον φράκτη Ασπρόκρεμμου για εντοπισμό του όπλου που χρησιμοποιήθηκε στην απόπειρα φόνου εναντίον του, άλλως Μαύρου. Οι έρευνες έγιναν μετά από υπόδειξη του 38χρονου, ωστόσο δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός του όπλου που χρησιμοποιήθηκε στο έγκλημα της 27ης Νοεμβρίου.

 

Send this to a friend