Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Για κατάθεση ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου ζώων που φέρεται να κακοποίησε σκυλάκι. Πολίτης τον κατέγραψε σε βίντεο
Για κατάθεση ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου ζώων που φέρεται να κακοποίησε σκυλάκι. Πολίτης τον κατέγραψε σε βίντεο

Για κατάθεση ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου ζώων που φέρεται να κακοποίησε σκυλάκι. Πολίτης τον κατέγραψε σε βίντεο

 

 

Σάλος με βίντεο στο οποίο καταγράφεται άντρας να κακοποιεί σκυλάκι στη Δεκέλεια – Στο τμήμα για κατάθεση ο Βρετανός ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου – Η φιλοζωική οργάνωση Cyprus Animal Defenders – CALF προέβη σε καταγγελία για κακοποίηση ζώων από ξενοδοχείο γάτων και σκύλων – Πολίτης κατέγραψε τις πράξεις του ιδιοκτήτη και τον κατήγγειλε στην αστυνομία

Εντοπίστηκε ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου σκύλων και γάτων που στεγάζεται στην Δεκέλεια και ο οποίος φέρεται να κακοποίησε σκύλο, ενώ αυτός βρισκόταν στο αυτοκίνητο του. Τις πράξεις του Βρετανού κατέγραψε μάλιστα, πολίτης σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times μετά την καταγγελία πολίτη και το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, η Αστυνομία έχει εντοπίσει τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου. Ο Βρετανός οδηγήθηκε στον αστυνομικό σταθμό Ορόκλινης για κατάθεση και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς και να διαβιβαστεί ο φάκελος στον Γενικό Εισαγγελέα. Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης από τις 18 Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με ανακοίνωση της φιλοζωικής οργάνωσης, η ίδια εδώ και χρόνια δέχεται παράπονα από ιδιοκτήτες κατοικίδιων, τα οποία επιστρέφονται κοντά τους σε άσχημη κατάσταση μετά από τη διαμονή τους στο συγκεκριμένο χώρο. Αναφέρει ότι μετά και από παράπονα γειτόνων του ξενοδοχείου έχει καταφέρει να εξασφαλίσει βιντεοσκόπηση περιστατικών κακοποίησης και σκληρότητας έναντι ζώων.

 

Η Cyprus Animal Defenders – CALF καταγγέλλει επίσης ότι η Αστυνομία αρνείται να δεχτεί καταγγελίες που γίνονται εδώ και πάνω από τρία χρόνια, γεγονός που αποδίδει στην μη επαρκή της εκπαίδευση σε θέματα κακοποίησης ζώων. Η Κύπρος, αναφέρεται στην ανακοίνωση της οργάνωσης, «χρειάζεται απεγνωσμένα Αστυνομία των Ζώων με μέλη που είναι εκπαιδευμένα στην πρόληψη και τη δίωξη αδικημάτων που σχετίζονται με τη βάναυση μεταχείριση και την κακοποίηση ζώων».

Πηγή: CyprusTimes

Send this to a friend