
Με μεγάλη επιτυχία το 3ο Φεστιβάλ Μελιού και Μελισσοκομίας στην Οδού
Ειρήνη Αντωνίου
Πραγματοποιήθηκε χθες με επιτυχία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Οδού το Φεστιβάλ Μελιού και Μελισσοκομίας Ορεινής Λάρνακας. Ένα φεστιβάλ που έγινε θεσμός και που προσελκύει κάθε χρόνο πέραν των 2500 επισκεπτών. Στο φεστιβάλ, έλαβαν μέρος πέραν των 20 εκθετών με μέλι και προϊόντα μελιού, από όλη την Κύπρο. Επίσης υπήρχε μια τεράστια γκάμα προϊόντων Γαστρονομίας, ομορφιάς και ευεξίας με Μέλι.
Φέτος το Φεστιβάλ αγκαλιάστηκε από την Λέσχη Περιήγησης Κλασσικού Αυτοκινήτου Κύπρου, που σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Μελισσοκόμων, διοργάνωσαν μια Μελένια Διαδρομή, με σκοπό την διαφώτιση για την προστασία της Μέλισσας και προβολή των Μελισσοχωριών.
Όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, φιλοξενήθηκαν χορευτικά συγκροτήματα από όλη την Κύπρο, αλλά και μπάντες, όπου προσέφεραν τη δική τους νότα στο φεστιβάλ.