Home ΛΑΡΝΑΚΑ Καλά νέα για τους μαθητές που θέλουν να σπουδάσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2020!
Καλά νέα για τους μαθητές που θέλουν να σπουδάσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2020!

Καλά νέα για τους μαθητές που θέλουν να σπουδάσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2020!

Οι Σύμβουλοι Σπουδών Everyday Counseling Student Services, με χαρά ανακοινώνουν ότι οι υποψήφιοι σπουδαστές που θα πετύχουν εισδοχή σε Πανεπιστήμια της Αγγλίας και Ουαλίας το 2020, θα συνεχίσουν να πληρώνουν τα ίδια δίδακτρα και θα έχουν πρόσβαση στο φοιτητικό δάνειο, όπως αυτό ίσχυε τα τελευταία χρόνια. Αυτά τα δεδομένα θα ισχύσουν για όλα τα χρόνια σπουδών τους.

Είναι εμφανές ότι οι κυβερνήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου, θέλουν να κρατήσουν, αλλά και να αυξήσουν τον αριθμό των Ευρωπαίων φοιτητών, που σπουδάζουν στην χώρα προσφέροντάς τους τα πλεονεκτήματα αυτά. Φέτος 37000 Ευρωπαίοι φοιτητές, αιτηθήκαν εισδοχή σε Πανεπιστήμια του ΗΒ, μία αύξηση της τάξεως του 1.9% από τον προηγούμενο χρόνο.

Τα νέα αυτά αναμένεται να ελκύσουν ακόμα μεγαλύτερο αριθμό φοιτητών, προς τα Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου, που θα συνεχίσουν να αποτελούν μια δημοφιλή επιλογή, για τις σπουδές των Κυπρίων μαθητών.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για την διαδικασία υποβολής αιτήσεων, επικοινωνήστε με τους Σύμβουλους Σπουδών Everyday Counseling Student Services στο 24400027 ή στον Παγκύπριο αριθμό εξυπηρέτησης 70000827.

Send this to a friend