Home ΛΑΡΝΑΚΑ Έρχεται το 11ο Φεστιβάλ Φράουλας στη Δερύνεια!
Έρχεται το 11ο Φεστιβάλ Φράουλας στη Δερύνεια!

Έρχεται το 11ο Φεστιβάλ Φράουλας στη Δερύνεια!

Ο Δήμος Δερύνειας – ένας από τους μεγαλύτερους Δήμους της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου – μπορεί να περηφανεύεται για πολλούς λόγους και ένας από αυτούς είναι οι υπέροχες φράουλές του! Αξιοσημείωτο είναι ότι η Δερύνεια κατέχει την πρώτη θέση στην παραγωγή φράουλας και καλύπτει το 60% της παγκύπριας παραγωγής.

Κάθε 2 χρόνια, λοιπόν, στα μέσα Μαΐου, διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία το Παγκύπριο Φεστιβάλ Φράουλας που προκαλεί το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών, ντόπιων αλλά και ξένων. Ένα φεστιβάλ που επιστρέφει και φέτος, για να μας χαρίσει στιγμές χαράς και απόλαυσης!

11ο Φεστιβάλ Φράουλας στη Δερύνεια!

Για 11η φορά, φέτος, στις 25 Μαΐου 2018 και ώρα 7:00μ.μ να είστε όλοι εκεί, στο αγαπημένο Φεστιβάλ Φράουλας, στο Γήπεδο “Αναγέννησης” Δερύνειας, της επαρχίας Αμμοχώστου. Φυσικά εκεί θα μπορείτε να δοκιμάσετε όλα όσα μπορούν να γίνουν από την γλυκιά φράουλα, να χορέψετε, να διασκεδάσετε, να φάτε να πιείτε και άλλα διάφορα που οργανώνονται στο Φεστιβάλ.

Υ.Γ: Οι νοικοκυρές ξεκίνησαν -ήδη- τις προετοιμασίες για το φεστιβάλ, φτιάχνοντας κυπριακά εδέσματα από φράουλα, όπως λικέρ, μαρμελάδες κ.ά!

 Πηγή: cyprusalive.com

Send this to a friend