Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Υπεραμύνεται Σαββίδη ο Άλκης Αναστασιάδης – «Το ΑΚΕΛ να μην ασχολείται με τον Ιβάν»
Υπεραμύνεται Σαββίδη ο Άλκης Αναστασιάδης – «Το ΑΚΕΛ να μην ασχολείται με τον Ιβάν»

Υπεραμύνεται Σαββίδη ο Άλκης Αναστασιάδης – «Το ΑΚΕΛ να μην ασχολείται με τον Ιβάν»

Την αντίδραση του Προέδρου της Παγκόσμιας Συντονιστικής Επιτροπής Ποντιακής Νεολαίας, Άλκη Αναστασιάδη, προκάλεσε η επιστολή που στάλθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΑΚΕΛ προς τον τον πρόεδρο της κυπριακής βουλής με την οποία το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητά εξηγήσεις για την παρουσία του Προέδρου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, στην τελετή εγκατάστασης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

Συγκεκριμένα ο 30χρονος, Πόντιος από την Κύπρο και φίλος της Ανόρθωσης και του δικέφαλου του βορρά ανέρτησε στα ΜΚΔ:

«Δεν νομιμοποιούνται με τίποτα οι δημιουργοί της καταστροφικής πορείας της χώρας μας, αυτοί που δεν άφησαν τίποτα όρθιο, που παρέλαβαν πλεονάσματα και παράδωσαν ελλείμματα, να ζητούν σήμερα εξηγήσεις για την πρόσφατη κάθοδο του Ιβάν Σαββίδη στην Κύπρο.

Ο κ.Σαββίδης είναι από τους ανθρώπους που τιμούν τον Ελληνισμό και έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη του για την Κύπρο. Άνθρωποι σαν τον Ιβάν Σαββιδη, έχουν υπόσταση κράτους και μπορούν να επηρεάσουν το διεθνές σκηνικό υπέρ των συμφερόντων του Ελληνισμού.

Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του Ιβάν Σαββίδη, η κοινωνική του ευαισθησία και οι αγαθοεργίες του, η αγάπη του για την πατρίδα μας και η μεγάλη συμβολή του στον Ποντιακό και Απόδημο Ελληνισμό τον καθιστούν μεγάλο ευεργέτη.

Είναι πολύ λυπηρό το γεγονός ότι ορισμένες πολιτικές δυνάμεις προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τεχνητά διογκωμένα σκάνδαλα για να λύσουν τα στενά πολιτικά τους συμφέροντα.

Το Ακελ καλά κάνει να ασχοληθεί με σοβαρά ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία και να σταματήσει να ασχολείται με την κάθοδο του κύριου Ιβάν Σαββίδη!

Άλλωστε, αν το ΑΚΕΛ είχε κάποιο πρόβλημα με τον κ.Σαββίδη, γιατί δεν το εξέφρασε κατά την κάθοδο του στην Κύπρο και το έπραξε δύο βδομάδες αργότερα;»

Πηγή: balla.com.cy

Send this to a friend