Home ΛΑΡΝΑΚΑ Συνελήφθη ψηφοφόρος στη Δρομολαξία επειδή…φωτογράφισε το ψηφοδέλτιο
Συνελήφθη ψηφοφόρος στη Δρομολαξία επειδή…φωτογράφισε το ψηφοδέλτιο

Συνελήφθη ψηφοφόρος στη Δρομολαξία επειδή…φωτογράφισε το ψηφοδέλτιο

Εκλογές χωρίς παρατράγουδα δε γίνονται… Συνελήφθη ψηφοφόρος στη Δρομολαξία – Φωτογράφισε το ψηφοδέλτιο

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει σημειωθεί οποιοδήποτε σοβαρό περιστατικό για να εμποδίσει την εκλογική διαδικασία ωστόσο υπήρξαν μικροπροβλήματα. Δύο τέτοια περιστατικά σημειώθηκαν στην επαρχία Λάρνακας.

Ψηφοφόρος προσήλθε σε εκλογικό κέντρο στη Δρομολαξιά, πήρε κανονικά το ψηφοδέλτιο του και πήγε πίσω από το παραβάν για να ψηφίσει. Αποφάσισε όμως να φωτογραφίσει το ψηφοδέλτιο -ποιος ξέρει το γιατί- και για κακή του τύχη έγινε αντιληπτός.

Αμέσως ο ψηφοφόρος συνελήφθη, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

Ένα άλλο περιστατικό που καταγράφηκε ωστόσο δε δημιούργησε προβλήματα σημειώθηκε σε εκλογικό κέντρο στη Ξυλοφάγου. Πριν ακόμη ανοίξουν οι κάλπες οι υπεύθυνοι που προσήλθαν στον χώρο εντόπισαν υβριστικά συνθήματα στους τοίχους. Ειδοποιήθηκε ο Προεδρεύων του εκλογικού και αμέσως το θέμα διευθετήθηκε.

Send this to a friend