Home ΛΑΡΝΑΚΑ Χαμός στο 3ο Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα (pics &video)
Χαμός στο  3ο Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα (pics &video)

Χαμός στο 3ο Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα (pics &video)

Ως Fair play στο γήπεδο και Fair play στην κοινωνία χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης την πρωτοβουλία των ποδοσφαιριστών μελών του Φιλανθρωπικού – Εθελοντικού Οργανισμού Γκολ στη Ζωή που ήταν ο πρωταγωνιστής στο 3ο Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα, απόψε στην πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες.

Οι ποδοσφαιριστές ως πρότυπα της νεολαίας γίνονται και πρότυπα στον εθελοντισμό, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Η Κυβέρνηση, ανέφερε ο κος Αναστασιάδης, κρίνοντας ότι έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή του κράτους, διόρισε τον Επίτροπο Εθελοντισμού και μη Κυβερνητικών Οργανώσεων Γιάννη Γιαννάκη, ο οποίος κατάγεται από τη Λάρνακα, μια πόλη που δίνει μεγάλη σημασία στον εθελοντισμό, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Μέσα από τον εθελοντισμό, δημιουργούνται τέτοιες προϋποθέσεις ώστε παράλληλα με το κράτος να υπάρχει η κοινωνική αλληλεγγύη, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι στην Κύπρο το αίσθημα της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς, έχει αποδειχθεί σε κρίσιμες ώρες της ιστορίας μας. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, ευχαρίστησε και συνεχάρη την εταιρεία Πετρολίνα και το Γκολ στη Ζωή, για τις προσπάθειες που καταβάλλουν για να στεγάσουν προσωρινά εκείνους των οποίων τα παιδιά βρίσκονται στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Το κράτος θα σταθεί δίπλα σε αυτή την προσπάθεια, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Στην πλατεία Ευρώπης όπου έλαβε χώρα το 3ο Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα, είχε γίνει το αδιαχώρητο σε κόσμο και ήταν διάχυτο παντού το αίσθημα της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Οι ποδοσφαιριστές στο περίπτερο του Γκολ στη ζωή, υπέγραφαν αυτόγραφα, φωτογραφίζονταν με τα παιδιά. Νότες ζωντάνιας έδινε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τον DJ Γιάννη Ανδρέου, και η συναυλία με τους Ονιράμα. Από τις 3 χθες το απόγευμα, από την Κεντρική σκηνή του φεστιβάλ πέρασαν η ομάδα κρουστών Batucinio, χορευτικά, η παιδική χορωδία του Δήμου Λάρνακας, τα ζωντανά τραγούδια του Ανδρόνικου. Στα 31 περίπτερα που ήταν στημένα περιμετρικά της Πλατείας Ευρώπης, ήταν έτοιμοι να συνδράμουν στη διεξαγωγή του φεστιβάλ, πάνω από 300 εθελοντές της Petrolina Community και παιδιά της Petrolina Kids Community.

Send this to a friend