Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Για αυτό έρχεται Λάρνακα ο Μάριος Δημητριάδης…
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Για αυτό έρχεται Λάρνακα ο Μάριος Δημητριάδης…

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Για αυτό έρχεται Λάρνακα ο Μάριος Δημητριάδης…

 

 

Τις εξελίξεις αναφορικά με τον ενδιαφέρον που έχουν επιδείξει κοινοπραξίες για ν’ αναλάβουν το μεγαλεπήβολο έργο της ενιαίας ανάπτυξης λιμανιού και μαρίνας Λάρνακας αναμένεται να πληροφορηθούν την ερχόμενη Δευτέρα (15/5) οι παράγοντες της πόλης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Ο Μάριος Δημητριάδης θα επισκεφθεί στις 9 το πρωί το λιμάνι Λάρνακας, όπου θα προβεί και σε δηλώσεις αναφορικά με το μέλλον του λιμανιού και θα ενημερώσει τις τοπικές αρχές σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία εξεύρεσης επενδυτή, που θ’ αναλάβει το έργο της ενιαίας ανάπτυξης με τη μαρίνα. Ένα έργο που για χρόνια τώρα παραμένει στάσιμο. Υπενθυμίζουμε, ότι σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Μάριος Δημητριάδης έχει πει ότι υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από αξιόλογες εταιρείες – κοινοπραξίες για την ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας κι εξέφρασε την αισιοδοξία ότι μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους θα γίνει κατορθωτή η συμφωνία με επενδυτή.

Δεν αποκλείεται κατά την επίσκεψή του στη Λάρνακα ο Υπουργός Μεταφορών να ανακοινώσει και τις κοινοπραξίες που θα περάσουν στον δεύτερο γύρο της διαδικασίας, ο οποίος είναι και ο πιο κρίσιμος. Εκτός από το θέμα του λιμανιού και της μαρίνας, ο Μάριος Δημητριάδης ενδέχεται να αναφερθεί και σε άλλες επενδύσεις που προγραμματίζονται στο μέλλον στη Λάρνακα.

 

Βάσος Βάσου

Send this to a friend