Home ΛΑΡΝΑΚΑ Απόπειρα φόνου στο Μαζωτό – Πέντε μήνες κι ακόμα να μιλήσει…
Απόπειρα φόνου στο Μαζωτό – Πέντε μήνες κι ακόμα να μιλήσει…

Απόπειρα φόνου στο Μαζωτό – Πέντε μήνες κι ακόμα να μιλήσει…

 

 

 

Σχεδόν πέντε μήνες έχουν περάσει από το βράδυ της 17ης Δεκεμβρίου 2016, όταν διαπράχθηκε η απόπειρα φόνου σε καφενείο στον Μαζωτό και ακόμα το θύμα της επίθεσης με μαχαίρι, ο 27χρονος Μιχάλης Βασιλείου, δεν έχει μιλήσει…

Σύμφωνα με το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος, ο 27χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Μέλαθρο Αγωνιστών ΕΟΚΑ, στην Παλώδια, για σκοπούς αποκατάστασης. Οι θεράποντες γιατροί θεωρούν την κατάστασή του ιδιαίτερα σοβαρή, καθότι ο νεαρός φέρει τραύματα στο λαιμό, στο στήθος και στα πλευρά, ενώ ακόμα δεν μπόρεσε να μιλήσει… Κατηγορούμενος για την απόπειρα φόνου του δεύτερου εξάδελφού του είναι ο 23χρονος Νάσος Δημητρίου, ο οποίος παρουσιάστηκε χθες το πρωί στο εδώλιο του Κακουργιοδικείου Λάρνακας, όπου ήταν προγραμματισμένο ν’ απαντήσει στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Ωστόσο, η υπόθεση αναβλήθηκε για πολλοστή φορά, καθότι αυτή τη φορά αποσύρθηκε ο συνήγορος υπεράσπισης Νέστορας Νικηφόρου. Ως εκ τούτου, το Κακουργιοδικείο όρισε την υπόθεση την 1η ερχόμενου Ιουνίου, προκειμένου ο κατηγορούμενος να διορίσει νέο δικηγόρο, να μελετήσει το μαρτυρικό υλικό και να συμβουλέψει τον πελάτη του για την απάντηση που θα δώσει στις κατηγορίες που θα του απαγγελθούν. Μέχρι την νέα ημερομηνία που ορίστηκε η υπόθεση, ο κατηγορούμενος διατάχθηκε να παραμείνει υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές.

 

Βάσος Βάσου

Send this to a friend