Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Συνεχίστηκε η δίκη για το τετραπλό φονικό της Αγίας Νάπα-Παρουσιάστηκαν οι χάρτες…
Συνεχίστηκε η δίκη για το τετραπλό φονικό της Αγίας Νάπα-Παρουσιάστηκαν οι χάρτες…

Συνεχίστηκε η δίκη για το τετραπλό φονικό της Αγίας Νάπα-Παρουσιάστηκαν οι χάρτες…

 

 

Αργεί ακόμα η κατάθεση του βασικού μάρτυρα, του ισοβίτη Χαράλαμπου Ανδρέου, η γραπτή μαρτυρία – ομολογία του οποίου οδήγησε την Αστυνομία σε συλλήψεις σχετικά με τον τετραπλό.

Αργεί ακόμα το… «κυρίως πιάτο» της υπόθεσης του τετραπλού φονικού της Αγίας Νάπας, που εκδικάζεται ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λάρνακας. Όπως πληροφορούμαστε, η κατάθεση στο δικαστήριο του ισοβίτη Χαράλαμπου Ανδρέου, από τη Λευκωσία, ο οποίος θεωρείται μάρτυρας – κλειδί στην υπόθεση (η γραπτή κατάθεση – ομολογία του οδήγησε την Αστυνομία σε συλλήψεις γύρω από την υπόθεση), είναι προγραμματισμένη σε μεταγενέστερο στάδιο και αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον… Στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρίσκονται οι Μάριος Χριστοδούλου, άλλως Μπένης, Παναγιώτης Πένταυκας, Ντέγιαν Λόι (ο Σέρβος φρουρός ασφαλείας του δολοφονηθέντος Φάνου Καλοψιδιώτη) και η Σοφία Γρηγορίου, οι οποίοι αρνούνται ενοχή σ’ όλες τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν, μεταξύ αυτών και τέσσερις κατηγορίες φόνου εκ προμελέτης για τα τέσσερα θύματα του στυγερού εγκλήματος, που διαπράχθηκε το βράδυ της 23ης Ιουνίου 2016. Από το άγριο πιστολίδι στο εστιατόριο «Stone Garden», στην οδό Καταλυμάτων, έπεσαν νεκροί ο επιχειρηματίας Φάνος Καλοψιδιώτης, ο λοχίας της Αστυνομίας Ηλίας Χατζηευθυμίου, η σύζυγός του Σκεύη κι ένας εκ των Αλβανών εκτελεστών Jani Vogli. Όσον αφορά τον έτερο Αλβανό εκτελεστή του τετραπλού, τον Aleks Burelli, έχουν χαθεί τα ίχνη του κι έκτοτε καταζητείται.

Κατά τη χθεσινή (7/2) διαδικασία, κατέθεσε ο αρχιαστυφύλακας του ΤΑΕ Αμμοχώστου Στηβ Θεοδούλου, ο οποίος είχε προβεί σε χαρτογράφηση της σκηνής του εγκλήματος του τετραπλού φονικού. Ο μάρτυρας έκανε αναφορά για 73 συνολικά σημεία στην σκηνή, όπου εντοπίστηκαν τεκμήρια της υπόθεσης, μεταξύ αυτών και των σημείων όπου βρέθηκαν τα σώματα των νεκρών. Κατέθεσε, επίσης, ο Κυριάκος Χαριτωνίδης, λειτουργός του Κτηματολογίου Αμμοχώστου. Στο δικαστήριο κατατέθηκαν σχέδια και χάρτες της περιοχής όπου εκτυλίχθηκε το φονικό της 23ης Ιουνίου. Η δίκη συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη (8/2).

 

Send this to a friend