Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Η σκληρή απάντηση της αδερφής του Παγδατή στον Βουλευτή του ΔΗΚΟ
Η σκληρή απάντηση της αδερφής του Παγδατή στον Βουλευτή του ΔΗΚΟ

Η σκληρή απάντηση της αδερφής του Παγδατή στον Βουλευτή του ΔΗΚΟ

 

 

Με τον Μάρκο Παγδατή τα έβαλε ο Βουλευτής Λάρνακας του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης. Σε ανακοίνωση του ο κ. Ορφανίδης κατηγορεί τον Μάρκο Παγδατή ότι εκεί που η Πατρίδα τον ήθελε παρών αυτός απουσίαζε και εξέθεσε την Ομοσπονδία που τον ανέδειξε.

Ο Βουλευτής προχωρώντας ένα βήμα παρακάτω σημειώνει πως ενώ το κράτος και η πολιτεία ενισχύουν οικονομικά τον αθλητή αυτός στο κρίσιμο τουρνουά του Davis Cup που η χώρα μας αγωνίστηκε με την Τουρκία, αυτός δεν συμμετείχε με τη δικαιολογία πως ήθελε να ξεκουραστεί.

Διαβάστε αυτούσια την επιστολή του Χρίστου Ορφανίδη

 

Η απάντηση από την πλευρά του Μάρκου Παγδατή δεν άργησε να έρθει με την αδερφή του να ξεσπαθώνει στο profile του Βουλευτή στο facebook. «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι να μιλάς έτσι για τον Μάρκο Παγδατή σημειώνει σε έντονο ύφος η Ζήνα Παγδατή, αδερφή του Μάρκου. « Αυτός έδειξε τι σημαίνει τένις στην Κύπρο και την έκανε γνωστή στο εξωτερικό. Ο αδερφός μου κύριε πήγε σε αγώνα για να ζήσει την οικογένεια του και όχι να ξεκουραστεί. Κι όσο για την επιχορήγηση που λέτε μακάρι να ξέρατε τι παίρνει. Όταν έγινε το Νούμερο 8 του κόσμου και τραυματίστηκε  και για τρία χρόνια δεν μπορούσε να παίξει κανένας δεν ήταν εκεί. Ο Μάρκος είναι αυτός που πήρε την Κύπρο στο Davis Cup δεύτερη κατηγορία για αυτό να μην μιλάς. Κάθεσαι στο γραφείο σου και παίρνεις έτοιμα λεφτά και θα κρίνεις εσύ; Ντροπή σου! Μόνο αυτό!»

Πηγή: reporter.com.cy

Send this to a friend