Home ΛΑΡΝΑΚΑ Για αυτό «έκοψαν» το πάρκινγκ του αεροδρομίου οι οδηγοί ταξί (pics)
Για αυτό «έκοψαν» το πάρκινγκ του αεροδρομίου οι οδηγοί ταξί (pics)

Για αυτό «έκοψαν» το πάρκινγκ του αεροδρομίου οι οδηγοί ταξί (pics)

 

 

Ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα (21/11) το πρωί οι οδηγοί ταξί που εδρεύουν στο διεθνές αεροδρόμιο Λάρνακας, υποστηρίζοντας ότι τα παράνομα ταξί τους κλέβουν τη δουλειά.

Για πέντε λεπτά, μεταξύ 10.45π.μ. – 10.50π.μ., απέκοψαν την κυκλοφορία του δρόμου που οδηγεί στην είσοδο του τερματικού αφίξεων του αερολιμένα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μικρό κυκλοφοριακό κομφούζιο και να επηρεαστεί το κοινό που μετέβαινε εκείνη την ώρα στο αεροδρόμιο, είτε για να ταξιδέψει, είτε για να παραλάβει κάποιο πρόσωπο.

Οι νόμιμοι οδηγοί ταξί του αεροδρομίου υποστήριξαν ότι ουδείς αρμόδιος, παρά τα επανηλλειμμένα διαβήματα που έχουν κάνει, δεν ελέγχει τα πειρατικά ταξί, με αποτέλεσμα ο κύκλος εργασίας τους να μειώνεται δραστικά, κυρίως κατά τους χειμερινούς μήνες. Κατάγγειλαν, επίσης, ότι οι παράνομοι οδηγοί ταξί, χωρίς να διαθέτουν την απαραίτητη επαγγελματική άδεια, μεταβαίνουν στο αεροδρόμιο… με ιδιωτικά αυτοκίνητα και μεταφέρουν τους επιβάτες χωρίς να ελέγχονται από την Αρχή Αδειών.

 

Οι νόμιμοι οδηγοί ταξί του αεροδρομίου Λάρνακας προειδοποιούν με κλιμάκωση των απεργιακών τους μέτρων σε παγκύπρια βάση, εάν το Υπουργείο Συγκοινωνιών και η Αρχή Αδειών δεν λάβουν σύντομα δραστικά μέτρα κατά των πειρατικών ταξί.

img_2158 img_2166

Send this to a friend