Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Γιατί αγαπώ το 36 Bay Street…
Γιατί αγαπώ το 36 Bay Street…

Γιατί αγαπώ το 36 Bay Street…

 

 

Για το 36 υπάρχει θα έλεγα μια μικρή γωνίτσα στην καρδιά μου.

Θες γιατί μου θυμίζει άλλες εποχές, τότε που ακόμα το μέσα κομμάτι λειτουργούσε και ήταν δύσκολο να βρεις τραπεζάκι ελεύθερο, θες για το ντεκόρ του που σπάνια θα πετύχεις αλλού , αυτό της αυθεντικής Ιρλανδέζικης μπυραρίας, θες ή θέα του στο γαλάζιο, θες για τους ανθρώπους του , ίσως όλα μαζί.

Στο 36 Bay Street μπορώ να πάρω τον καφέ και το πρωινό μου όταν το βαρυφορτωμένο μου πρόγραμμα το επιτρέπει, μπορώ να απολαύσω την λάβα μου μαζί με παγωτό βανίλια, όταν με πιάσει η λιγούρα – εδώ μιλάμε για την καλύτερη λάβα της πόλης με διαφορά-, μπορώ να κατεβάσω τις μπύρες μου με την παρέα και να τσιμπήσω από τα γευστικότατα και τεράστια platters του τις καθημερινές μου, μπορώ να βουλιάξω στους καναπέδες του και να καπνίσω αμέριμνη τον ναργιλέ μου, έτσι απλά για να χαλαρώσω.

 

Τις Παρασκευές μπορώ να ξεδιπλώσω τις χορευτικές μου ικανότητες και να λικνιστώ σε λάτιν ρυθμούς με καθοδηγητή τον Αλεξ και την παρέα του. Άσε που ο τύπος έκτος από αστείρευτο κέφι παραδίδει και μαθήματα χορού επί τόπου για όλους όσους θα ήθελαν να πειραματιστούν με το είδος. Το τελευταίο και το καλύτερο το αφήνω για τέλος.

Γουστάρω με χίλια να παρακολουθώ ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις στο χώρο αυτό. Είτε Σαββατοκύριακο είτε μεσοβδόμαδα εκεί πώς να τω πω, τον πιάνεις τον παλμό θες δεν θες. Αυτό είναι για μένα το 36 Bay Street.

Ένας χώρος φιλόξενος και ζεστός για όλες τις μέρες και τις ώρες της βδομάδας.

Send this to a friend