Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η πρωϊνή ενημέρωση της ημέρας από την Σκαλιώτισσα!
Η πρωϊνή ενημέρωση της ημέρας από την Σκαλιώτισσα!

Η πρωϊνή ενημέρωση της ημέρας από την Σκαλιώτισσα!

 

 

Η ενημέρωση της ημέρας από την Σκαλιώτισσα: 

-Θα κόψουν το πάρκινγκ του αεροδρομίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας οι οδηγοί ταξί στο αεροδρόμιο. Την εκδήλωση διαμαρτυρίας έχουν εγκρίνει με υπογραφές τους 70 επαγγελματίες οδηγοί ταξί, σύμφωνα με εκπρόσωπο τους. Οι οδηγοί ταξί διαμαρτύρονται για τα πειρατικά ταξί που λυμαίνονται στο Αεροδρόμιο παραλαμβάνοντας πελάτες, και αποκόπτοντας από αυτούς έσοδα. Κυρίως διαμαρτύρονται για ΤΚ οδηγούς ταξί που έρχονται από τα κατεχόμενα και αναμένουν στο αεροδρόμιο πελάτες, τους οποίους μεταφέρουν, όπως ισχυρίζονται, σε ξενοδοχεία σε Αγία Νάπα, Λεμεσό και Πάφο. Σύμφωνα με εκπρόσωπο των οδηγών ταξί, οι ΤΚ συνάδελφοι τους τούς έχουν πληροφορήσει ότι έχουν εξασφαλίσει άδεια από τις αρμόδιες αρχές της Δημοκρατίας

-Ποινή αναμένεται να επιβληθεί στον Γιώργο Ξιούρουπα40 ετών από την Αραδίππου,, ο οποίος έχει παραδεχθεί ενώπιον Κακουργιοδικείου, ηθελημένη ανθρωποκτονία του Παναγιώτη Χριστοδούλου Καμαρκώτη 38 ετών, που διαπράχθηκε σε νυχτερινό κέντρο τον περασμένο Απρίλιο, όταν σύμφωνα με την παραδοχή του κατηγορουμένου, πυροβόλησε το θύμα 13 φορές με κλοπιμαίο υπηρεσιακό πιστόλι USP. Η κατηγορία φόνου εκ προμελέτης, αφαιρέθηκε από το κατηγορητήριο κατά την προηγούμενη δικάσιμο. Τα μέτρα ασφάλειας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αναμένεται να είναι σήμερα ιδιαίτερα αυστηρά, προκειμένου να αποτραπούν επεισόδια παρόμοια με αυτά που είχαν συμβεί στο παρελθόν, εντός της αιθούσης, αλλά και στον περίβολο του Δικαστικού Μεγάρου. Συνολικά ο Γιώργος Ξιούρουππας παραδέχθηκε εννέα κατηγορίες για αφορούν ηθελημένη ανθρωποκτονία, παράνομη κατοχή και μεταφορά πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β’ και παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών .

 

-Η Κινηματογραφική Λέσχη Λάρνακας Αμμοχώστου παρουσιάζει απόψε στις 8:30 στο Θέατρο Σκάλα, το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ  Σονίτα, για μια δεκαοκτάχρονη Αφγανή πρόσφυγα που πραγματοποιεί το όνειρο της να γίνει διάσημη ράπερ σε μια χώρα όπου οι γυναίκες απαγορεύεται να τραγουδούν. Αυτό γίνεται παρά τα σχέδια της οικογένειάς της που την προετοιμάζει να την παντρέψει και να κερδίσει με τον τρόπο αυτό 9.000 δολάρια.

Ο Μητροπολίτης Κιτίου Χρυσόστομος θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Μητροπολιτικό Ναό Σωτήρος και ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας-Αμμοχώστου Βασίλειος θα κηρύξει στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου.

-Τέλος στις 2:30μμ θα συνεδριάσει το συμβούλιο προσφορών και η Επιτροπή Παρακολούθησης Έργων ΣΑΛ

Send this to a friend