Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Οι 4+1 τρόποι για να πάρουν άδεια να δουν ποδόσφαιρο οι δεσμευμένοι!
Οι 4+1 τρόποι για να πάρουν άδεια να δουν ποδόσφαιρο οι δεσμευμένοι!

Οι 4+1 τρόποι για να πάρουν άδεια να δουν ποδόσφαιρο οι δεσμευμένοι!

Γυναίκα! Το πανέμορφο αυτό πλάσμα και συνάμα παράξενο, καθώς έχει ως σκοπό να μας κάνει καθημερινά να απορούμε, αλλά δεν παύουμε ποτέ να τις αγαπάμε. Μάλιστα, είναι κρυφό μυστικό ότι χωρίς αυτές στην καθημερινότητα μας δεν ζούμε εκτός από λίγους που μας βγήκαν μισογύνηδες για τους δικούς τους πάντα λόγους.

Η γυναίκα λοιπόν ή η “γεναίκα” όπως θα την αποκαλέσει ο απλός καθημερινός Κυπραίος, από τη στιγμή που θα μπει στη ζωή σου θα σου φέρει πολλά σκαμπανεβάσματα, ωραία και βασανιστικά! Έλα όμως που είναι και ζηλιάρα, και ζηλεύει την δεύτερη μεγάλη σου αγάπη, την στρογγυλή θεά. Ναι, θα σε αφήκει να κάμεις πολλά πράγματα, αλλά να δεις μάππα με την ησυχία σου ποττέ! Εκτός φυσικά αν της αρέσκει τζιαι της ίδιας η μάππα!

Πώς θα την κάμεις λοιπόν φίλε μου να σε αφήκει να δεις τον αγώνα με την ησυχία σου; Εγώ είμαι εδώ για να σου προτείνω 4+1 τρόπους να πετύχεις τον σκοπό σου!

1 Τα γλυκά

icecreamcharachter-e1476968786769

Πε μου ότι έσσιει chance να πάεις σπίτι την ώρα που θα τελειώσεις είτε το μάθημα, αν είσαι φοιτητής, είτε που την δουλειά σου τζιαι να της πάρεις τις σιοκολατούες της, τα ζαχαρωτάτης, τα marshmallow της τζιαι να μεν σου πει 1 εκατομμύριο φορές ότι είσαι ο “the best“, ότι είσαι ο “master των αντρών“! Μεταξύ μας τζιαι εμείς πελλανίσκουμε για γλυκά αλλά η σχέσηγυναίκας – σιοκολάτας εν κάτι που εν θα μπούμε ποττέ ανάμεσα του! Έτσι λοιπόν φίλε μου εκμεταλλεύτου τούτην ούλλη την αγάπη που θα σου φκάλει, τζιαι σύρτεις ένα “αγάπη μου πόψε παίζει η ομάδα τζιαι θέλω να το δω το match“. Εν θα σου πει όι. Αν σου πει όι σημαίνει ότι κάτι κάμνεις λάθος ή κάμνει αυστηρή δίαιτα!

Διαβάστε περισσότερα στο studentlife.com.cy

Send this to a friend