Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Από κάνναβη μέχρι μανιτάρια, ecstasy και κοκαΐνη έκρυβαν 27χρονος και 39χρονη στη Λεμεσό (φώτο)
Από κάνναβη μέχρι μανιτάρια, ecstasy και κοκαΐνη έκρυβαν 27χρονος και 39χρονη στη Λεμεσό  (φώτο)

Από κάνναβη μέχρι μανιτάρια, ecstasy και κοκαΐνη έκρυβαν 27χρονος και 39χρονη στη Λεμεσό (φώτο)

Στο πλαίσιο συλλογής και αξιολόγησης στοιχείων, μέλη της ΥΚΑΝ, ανέκοψαν γύρω στις 10.30 χθες το πρωί για έλεγχο, αυτοκίνητο που οδηγούσε 27χρονος, σε δρόμο της Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του 27χρονου δύο συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους δύο γραμμαρίων περίπου, ενώ εντός του αυτοκινήτου, εντοπίστηκε μία συσκευασία που περιείχε κοκαΐνη μικτού βάρους τεσσάρων γραμμαρίων, ένα χάπι ecstasy, μια ζυγαριά ακριβείας και χρηματικό ποσό ύψους €2,010. Ο 27χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Ακολούθησε έρευνα δυνάμει δικαστικού εντάλματος στην οικία του 27χρονου στη Λεμεσό, όπου διαμένει με γυναίκα ηλικίας 39 ετών. Κατά τη διάρκεια της έρευνας που διενεργήθηκε στην παρουσία και των δύο, εντοπίστηκαν 29 συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους 293 γραμμαρίων, πέντε συσκευασίες που περιείχαν ρητίνη κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 13 γραμμαρίων, τρεις ζυγαριές ακριβείας με ίχνη κάνναβης και άσπρης σκόνης, έξι σκευάσματα αναβολικών ουσιών, το χρηματικό ποσό των €1,350 και $100, καθώς επίσης και διάφορα άλλα τεκμήρια.

Τα πιο πάνω πρόσωπα οδηγήθηκαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ όπου επανασυνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση. Σήμερα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για έκδοση διατάγματος κράτησής τους.

Η ΥΚΑΝ συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δείτε φωτογραφίες από όλα όσα εντόπισε η ΥΚΑΝ:

Send this to a friend