Έτρεξε σε φιλανθρωπικό αγώνα για τον αυτισμό ο ΠτΔ: «Προπονούμαι καθημερινά 1-1,5 ώρα το πρωί»
Με αθλητική αμφίεση και χαλαρή διάθεση, όπως μας έχει συνηθίσει κατά καιρούς, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην Αγία Νάπα, συμμετέχοντας στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism» που διοργάνωσε το Σωματείο Στήριξης Αυτισμού.
Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του για την συμμετοχή στον φιλανθρωπικό αγώνα, μια προσπάθεια όπως ανέφερε που ξεκίνησε από εθελοντές. Ερωτηθείς για τη συμμετοχή του στον αγώνα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «ήταν ευχάριστη η διαδρομή, με καλή παρέα, με τόσο κόσμο. Ήταν κάτι ευχάριστο».
Σε ερώτηση αν ο ίδιος γυμνάζεται, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είπε ότι «προπονούμαι καθημερινά περί της 1 – 1,5 ώρα το πρωί, πριν πάω στο Γραφείο, γιατί είναι αναγκαία προϋπόθεση για να μπορώ να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις από τα καθήκοντα μου».











