Αν είχαν την ευθύνη άνθρωποι που είχαν γνώση αλλά και αγάπη για την γεωργοκτηνοτροφία…
Στο πλευρό της Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτας Δημητρίου, στη σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη για την κρίση με τον αφθώδη πυρετό βρέθηκε και ο σκιώδης Υπουργός Γεωργίας του κόμματος, Μιχάλης Ππεκρής.
Ένας άνθρωπος που γνωρίζει σε βάθος τα ζητήματα της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, όχι μόνο σε θεωρητικό επίπεδο, αλλά και μέσα από προσωπική εμπειρία και ουσιαστική επαφή με τον αγροτικό κόσμο.
Άλλωστε, όπως επισημαίνουν άνθρωποι του χώρου, ο ίδιος έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου ήδη από το φθινόπωρο του 2025 για τους κινδύνους που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τον πρωτογενή τομέα.
Σε μια περίοδο που η κτηνοτροφία δοκιμάζεται, πολλοί επισημαίνουν ότι δεν αρκούν μόνο οι τίτλοι, τα διδακτορικά και οι δημόσιες σχέσεις. Η χάραξη πολιτικής και η διαχείριση κρίσεων απαιτούν ανθρώπους με γνώση, εμπειρία και πραγματική αγάπη για τον αγροτικό κόσμο. Και σε αυτό το πλαίσιο, το όνομα του Μιχάλη Ππεκρή αναφέρεται συχνά ως μια επιλογή με ουσία έναν άνθρωπο που γνωρίζει τον τομέα και θα μπορούσε να προσφέρει ουσιαστικά και στην εκτελεστική εξουσία.










