Να το κάνει «καυτή» έδρα και να πατήσει στη δεύτερη θέση
Μεγάλη αναμέτρηση και ταυτόχρονα μεγάλη πρόκληση έχει απέναντι της η ΑΕΚ απόψε στο ΑΕΚ Αρένα στις 19:00 κόντρα στην Ομόνοια. Ένας αγώνας τον οποίο αν πάρει η ομάδα της Λάρνακας θα μειώσει ξανά τη διαφορά στους τέσσερις βαθμούς από την Πάφο και θα ξεπεράσει την Ομόνοια στο βαθμολογικό πίνακα.
Απαραίτητη και πολύ σημαντική αναμένεται να είναι η συμβολή και η βοήθεια του κόσμου της ομάδας ο οποίος επιβάλλεται να βρεθεί σήμερα στο γήπεδο και να σπρώξει την ομάδα. Ο Ιδιάκεθ και οι παίκτες του θέλουν να κάνουν και τακτικά ένα τέλειο παιχνίδι για να μπορέσει η ομάδα να πάρει το ζητούμενο που είναι το τρίποντο.
Αγωνιστικά εκτός είναι ο Ρόντεν και ο Τσακόν. Άλλες σημαντικές απουσίες δεν υπάρχουν με τον Ρομπέρζ να έχει πολλές πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα και να πάρει θέση δίπλα από τον Μιλίσεβιτς. Πιθανόν ο Καμπρέρα επίσης να ξεκινήσει βασικός στην επίθεση.










