Το Φωνητικό Σύνολο του Δήμου Λάρνακας εκπροσώπησε επάξια την Κύπρο στο 13ο Φεστιβάλ Χορωδιών “Πάτρα 2025” (φώτο)
Η Λάρνακα ταξίδεψε στην Πάτρα, για να ενώσει τη φωνή της με δεκάδες χορωδίες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, στο πλαίσιο του 13ου Φεστιβάλ Χορωδιών “Πάτρα 2025”, που πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό Θέατρο Royal.
Το Φωνητικό Σύνολο του Δήμου Λάρνακας, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου Ανδρέα Γερολέμου, εντυπωσίασε με την ερμηνεία και τη μουσική του ποιότητα, εκπροσωπώντας με περηφάνια την Λάρνακα σε αυτή τη σημαντική πολιτιστική διοργάνωση.
Το πρόγραμμα του συνόλου ξεχώρισε για την ευαισθησία, την τεχνική και την ψυχή του, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης στην Πάτρα, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού του Δήμου Λάρνακας και το Φωνητικό Σύνολο είχαν την τιμή να συναντηθούν με τον Δήμαρχο Πατρέων, κύριο Κωνσταντίνο Πελετίδη, στο νέο Δημαρχείο της πόλης.
Ο κύριος Πελετίδης τους υποδέχθηκε θερμά και τους ξενάγησε στους χώρους του Δημαρχείου, σε ένα εγκάρδιο και φιλικό κλίμα που ανέδειξε τους δεσμούς φιλίας και συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πόλεις.
Ο Δήμος Λάρνακας εκφράζει την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή στο φεστιβάλ και ευχαριστεί τους διοργανωτές για τη θερμή φιλοξενία και την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης.
Με τη συμμετοχή του στο “Πάτρα 2025”, το Φωνητικό Σύνολο του Δήμου Λάρνακας, συνεχίζει να αναδεικνύει τη χορωδιακή παράδοση της πόλης και να προβάλλει τον πολιτισμό της Κύπρου στο εξωτερικό.












