Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Φόνος Δημοσθένους: Έρευνα για το κινητό που είχε κρατούμενος – Τι ισχυρίζεται
Φόνος Δημοσθένους: Έρευνα για το κινητό που είχε κρατούμενος – Τι ισχυρίζεται

Φόνος Δημοσθένους: Έρευνα για το κινητό που είχε κρατούμενος – Τι ισχυρίζεται

Διοικητική έρευνα διατάχθηκε από την Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό κινητού τηλεφώνου στην κατοχή κρατούμενου, για την υπόθεση της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, η οποία διαπράχθηκε στις 17 Οκτωβρίου στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κινητό εντοπίστηκε στην κατοχή του υπόπτου, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στα κρατητήρια της ΑΔΕ Λεμεσού.

Μετά τον εντοπισμό, άρχισε έρευνα για να διαπιστωθεί το πώς κατάληξε στην κατοχή του κρατούμενου το κινητό.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κρατούμενος ισχυρίστηκε ότι πήρε το κινητό από υπόδικο, ο οποίος θα επέστρεφε στις Κεντρικές Φυλακές.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

Send this to a friend