Η ΑΕΚ Λάρνακας τιμά τον μικρό Αεκτζής Μιχαήλ – Το παιδί που νίκησε τον καρκίνο και στέλνει μήνυμα ζωής
Σε μια συγκινητική κίνηση, η ΑΕΚ Λάρνακας με πρωτοβουλία του πρόγραμματος ΑΕΚ Cares, θα τιμήσει αύριο τον μικρό Μιχαήλ Πάνο, ένα παιδί που έδωσε μια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο και βγήκε νικητής.
Ο Μιχαήλ, αν και Κύπριος, είναι φανατικός φίλαθλος της ΑΕΚ Αθηνών, και η κιτρινόμαυρη καρδιά του χτυπά δυνατά τόσο για την ομάδα της Αθήνας όσο και για τη Λάρνακα.
Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί πριν την έναρξη του αγώνα, σε μια τελετή γεμάτη συναίσθημα και χαμόγελα. Παίκτες, προπονητές και φίλαθλοι της ΑΕΚ θα υποδεχθούν τον μικρό Μιχαήλ με θέρμη, αναγνωρίζοντας όχι μόνο την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, αλλά κυρίως τη δύναμη και το θάρρος του απέναντι στις δυσκολίες.
Ο ίδιος, χαμογελαστός και γεμάτος ενέργεια, θα έχει την ευκαιρία να μοιραστεί λίγα λόγια για το ταξίδι του, τη στήριξη της οικογένειας και το μήνυμά του προς όλα τα παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη.
«Τίποτα δεν είναι αδύνατο, αρκεί να πιστεύεις», λέει χαρακτηριστικά ο μικρός φίλος της ΑΕΚ, δείχνοντας ότι το ποδόσφαιρο —όπως και η ζωή— θέλει ψυχή και πίστη.
Η σημερινή βράβευση δεν είναι μόνο μια χειρονομία αγάπης· είναι μια υπενθύμιση ότι ο αθλητισμός μπορεί να εμπνέει, να δίνει κουράγιο και να ενώνει.
«Ο Μιχαήλ Πάνος είναι η ζωντανή απόδειξη πως με πίστη, αγάπη και δύναμη, καμία μάχη δεν είναι χαμένη.
Σήμερα, η ΑΕΚ Λάρνακας τον τιμά, αλλά η πραγματική νίκη είναι ήδη δική του.»










