Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Διαψεύδει το ΕΛΑΜ η Αστυνομία: Παλιό το βίντεο με τα επεισόδια στη Λήδρας
Διαψεύδει το ΕΛΑΜ η Αστυνομία: Παλιό το βίντεο με τα επεισόδια στη Λήδρας

Διαψεύδει το ΕΛΑΜ η Αστυνομία: Παλιό το βίντεο με τα επεισόδια στη Λήδρας

Ανακοίνωση αναφορικά με περιστατικό με μετανάστες στην οδό Λήδρας στη Λευκωσία εξέδωσε η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι «σχετικά με τη χθεσινή ανάρτηση στα Μ.Μ.Ε., για περιστατικό στην οδό Λήδρας στη Λευκωσία, διευκρινίζεται ότι, το περιστατικό αυτό ανάγεται στον μήνα Ιούλιο του 2025, για το οποίο έγιναν ήδη έρευνες και όχι πριν από λίγες μέρες όπως αναφέρεται στη συγκεκριμένη ανακοίνωση.

Τονίζεται ότι, οι περιπολίες και τα αυξημένα μέτρα αστυνόμευσης στο κέντρο της Λευκωσίας είναι καθημερινά ώστε το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών να ενισχύεται συνεχώς. Η συνεργασία μας με τις συναρμόδιες υπηρεσίες του κράτους για πρόληψη και καταπολέμηση τέτοιων φαινομένων παραβατικότητας συνεχίζονται».

Υπενθυμίζεται ότι σε ανακοίνωση το ΕΛΑΜ είχε αναφέρει ότι το περιστατικό σημειώθηκε προ ημερών καταγγέλλοντας ότι «η οδός μετατράπηκε σε πεδίο μάχης». Αυτό που καλείται πλέον το ΕΛΑΜ είναι να ξεκαθαρίσει εάν γνώριζε ότι το βίντεο είναι από τον Ιούλιο ή εάν έπεσε και το ίδιο θύμα παραπλάνησης, χωρίς να επιβεβαιώσει πότε έγινε το περιστατικό.

Send this to a friend