Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Eμπρηστές πήγαν να βάλουν φωτιά στο Τρόοδος, συναγερμός στην Πυροσβεστική
Eμπρηστές πήγαν να βάλουν φωτιά στο Τρόοδος, συναγερμός στην Πυροσβεστική

Eμπρηστές πήγαν να βάλουν φωτιά στο Τρόοδος, συναγερμός στην Πυροσβεστική

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική και το Τμήμα Δασών για πυρκαγιά που ξέσπασε στις 9 χθες το βράδυ στην περιοχή Τροόδους, την οποία κατέσβησε έγκαιρα πολίτης που έτυχε να διέρχεται από το σημείο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική και Τμήμα Δασών, φαίνεται πως η φωτιά τέθηκε κακόβουλα. Συγκεκριμένα, στη σκηνή εντοπίστηκε στεγνό πετρέλαιο με το οποίο οι εμπρηστές επιχείρησαν να ανάψουν τη φωτιά. Η εύφλεκτη ύλη παραλήφθηκε από την Αστυνομία για εξετάσεις.

Την ψεσινή πυρκαγιά κοντά στην Πλατεί έσβησε πολίτης, ενώ στην περιοχή έσπευσαν και πυροσβεστικά οχήματα από τον Μονιάτη. Κατά τις έρευνες των πυροσβεστών και των ανδρών του Τμήματος Δασών εντοπίστηκε το στερεό πετρέλαιο, γεγονός που παρέπεμψε αμέσως σε έργο εμπρηστών.

Μετά την εξέλιξη αυτή, εντείνονται οι περιπολίες στην περιοχή του Τροόδους και σε άλλες περιοχές για πρόληψη.

Send this to a friend