Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ο ΕΟΑ Λάρνακας ανακοινώνει την εκτέλεση εργασιών στη Λεωφόρο Δρομολαξιάς για περίοδο 2 ημερών
Ο ΕΟΑ Λάρνακας ανακοινώνει την εκτέλεση εργασιών στη Λεωφόρο Δρομολαξιάς για περίοδο 2 ημερών

Ο ΕΟΑ Λάρνακας ανακοινώνει την εκτέλεση εργασιών στη Λεωφόρο Δρομολαξιάς για περίοδο 2 ημερών

​Ο Επαρχιακός Οργανισμός Αυτοδιοίκησης Λάρνακας ενημερώνει το κοινό ότι, στα πλαίσια κατασκευής της Γ’ Φάσης του Αποχετευτικού Συστήματος Λάρνακας «Κατασκευαστικό Συμβόλαιο Γ1: Τμήμα Κίτι, Δρομολαξιάς – Μενεού και παραλιακή ζώνη», στην Λεωφόρο Δρομολαξιάς θα εκτελούνται κατασκευαστικές εργασίες για περίοδο 2 ημερών και συγκεκριμένα από τις 03/09/25-04/09/25.

Οι διερχόμενοι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς ο δρόμος θα είναι διαθέσιμος στην κυκλοφορία, να ακολουθούν τις προειδοποιητικές Πινακίδες και τα μέτρα κυκλοφοριακής διαχείρισης που έχουν συμφωνηθεί με τις Αρμόδιες Αρχές.

Διευκρινίζεται ότι πριν το κλείσιμο των δρόμων ή εκτέλεση εργασιών σε αυτούς, εξασφαλίζεται η ενυπόγραφη έγκριση της τροχαίας, των αρμόδιων Δημοτικών/Κοινοτικών αρχών και του Μηχανικού, αφού τα μέτρα κυκλοφοριακής διαχείρισης καθορίζονται/ υποδεικνύονται από την Αστυνομία σε συνεννόηση με τις Τοπικές Αρχές και εφαρμόζονται από τον ΕΟΑ Λάρνακας στα πλαίσια υλοποίησης των σχετικών έργων.

Στο επισυνημμένο σχέδιο παρουσιάζεται το τμήμα του δρόμου που θα εκτελούνται οι εργασίες.

Ο ΕΟΑ απολογείται για τυχόν ταλαιπωρία.

 

Send this to a friend