Home ΛΑΡΝΑΚΑ Για κατάρρευση υποσχέσεων σχετικά με το Βασιλικό κατηγορεί την κυβέρνηση το ΑΚΕΛ
Για κατάρρευση υποσχέσεων σχετικά με το Βασιλικό κατηγορεί την κυβέρνηση το ΑΚΕΛ

Για κατάρρευση υποσχέσεων σχετικά με το Βασιλικό κατηγορεί την κυβέρνηση το ΑΚΕΛ

Σφοδρή κριτική κατά της κυβέρνησης και του Υπουργού Ενέργειας εξαπολύει το ΑΚΕΛ, με αφορμή τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας όσον αφορά τις υποδομές στο Βασιλικό.

Με ανακοίνωσή του, το κόμμα κάνει λόγο για κατάρρευση των κυβερνητικών υποσχέσεων και επαναφέρει το ζήτημα της ενεργειακής ασφάλειας και του υψηλού κόστους ηλεκτρισμού.

Αναφέρει ότι τα νέα στοιχεία που αποκαλύπτονται για τις υποδομές στο Βασιλικό αφήνουν ανεπανόρθωτα εκτεθειμένη την κυβέρνηση και ιδιαίτερα τον Υπουργό Ενέργειας.

«Αν οι πληροφορίες που δημοσιεύονται ευσταθούν, τότε η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη ελέγχεται σοβαρά για τους χειρισμούς, τις πράξεις και τις παραλείψεις της», προσθέτει.

Το ΑΚΕΛ επισημαίνει ότι η κυβέρνηση για ακόμη μια φορά αποτυγχάνει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που η ίδια έθεσε, με τα χρονοδιαγράμματα να καταρρέουν το ένα μετά το άλλο.

Αναφέρει επίσης ότι «η κυβέρνηση αναφέρθηκε πολλές φορές σε «Plan B», το οποίο ουδέποτε είδαμε με αποτέλεσμα η Κύπρος να μείνει εκτεθειμένη στην ενεργειακή ανασφάλεια και τους καταναλωτές αντιμέτωπους με τον πανάκριβο ηλεκτρισμό».

Το ΑΚΕΛ υπογραμμίζει ότι τα λάθη και οι παραλείψεις της προηγούμενης κυβέρνησης Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ που άφησαν εκτεθειμένη ενεργειακά την Κύπρο, συνεχίζονται από τους σημερινούς κυβερνώντες με τεράστιο κόστος για την οικονομία και την κοινωνία.

Send this to a friend