Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα ετοιμάζει και φέτος το δημοφιλές φεστιβάλ Kλέφτικου στο Μενεού
Ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα ετοιμάζει και φέτος το δημοφιλές φεστιβάλ Kλέφτικου στο Μενεού

Ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα ετοιμάζει και φέτος το δημοφιλές φεστιβάλ Kλέφτικου στο Μενεού

Καλοκαίρι στην Κύπρο χωρίς λαχταριστό, ζουμερό οφτό στον φούρνο με πατάτες δεν γίνεται. Στο Μενεού το ξέρουν καλά και τα τελευταία χρόνια το τιμούν με ένα μεγάλο φεστιβάλ!

Για ακόμα μία χρονιά η ποσοσφαιρική ομάδα Αστέρας Μενεού στο Μενεού Λάρνακας θα πραγματοποιήσει το 8ο Φεστιβάλ Οφτού την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου έναντι του Αθλητικού Σωματίου Αστέρα Μενεού τιμώντας έτσι σε μία μεγάλη φιέστα το απόλυτο κυπριακό παραδοσιακό πιάτο του καλοκαιριού.

Οι διοργανωτές μας ενημερώνουν πως το φεστιβάλ που αγκαλιάστηκε από τον κόσμο συνεχίζεται και φέτος με νόστιμο οφτό στον φούρνο, παγωμένες μπίρες και καλεσμένους καλλιτέχνες που θα προσφέρουν στο κοινό μία ξεχωριστή βραδιά.

Το Φεστιβάλ έχει πλέον καταστεί θεσμός και αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσουμε το πιάτο για το οποίο φημίζεται το Μενεού.

Φέτος, η Άντρη Καραντώνη θα μας χαρίσει ένα ξεχωριστό καλλιτεχνικό πρόγραμμα και μαζί της θα είναι ο Νικόλας Πισσιάς.

Για τους μικρούς μας φίλους το φεστιβάλ θα προσφέρει δωρεάν face painting και παιχνίδια στο φουσκωτό.

>> Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου, έναντι του Αθλητικού Σωματίου Αστέρα Μενεού, 20:00.

520632917_1216213060306078_7700917747915865829_n (1).jpg

Send this to a friend