Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Ανόρθωση: Τετραμελής επιτροπή με στόχο την εξεύρεση επενδυτών
Ανόρθωση: Τετραμελής επιτροπή με στόχο την εξεύρεση επενδυτών

Ανόρθωση: Τετραμελής επιτροπή με στόχο την εξεύρεση επενδυτών

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε τη σύσταση τετραμελούς επιτροπής με σκοπό την αναζήτηση επενδυτών οι οποίοι θα εμπλακούν στην εταιρεία “Ανόρθωσις” Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια ΛΤΔ, στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης και ενίσχυσης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου “Ανόρθωσις” Αμμοχώστου, ανακοινώνει τη σύσταση τετραμελούς επιτροπής με σκοπό την αναζήτηση επενδυτών οι οποίοι θα εμπλακούνστην εταιρεία “Ανόρθωσις” Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια ΛΤΔ, στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης και ενίσχυσης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Κατόπιν σχετικής εκδήλωσης ενδιαφέροντος μετά το κάλεσμα μας και σε συνεννόηση με το Διοικητικό Συμβούλιο η εν λόγω επιτροπή θα απαρτίζεται από τους εξής κυρίους:

Σάββας Κουμής (Λεμεσός)

[email protected]

⁠Σάββας Χαϊτίδης –

[email protected]

⁠Δημήτρης Κοντεάτης

[email protected]

⁠Χρίστος Ασσιώτης

[email protected]

Το Διοικητικό Συμβούλιο επιθυμεί να ευχαριστήσει τα μέλη που επέδειξαν ενδιαφέρον για τη συμμετοχή στην εν λόγω πρωτοβουλία ενώ παράλληλα στηρίζει έμπρακτα και με κάθε διαθέσιμο μέσο το έργο της επιτροπής, προκειμένου να επιτευχθούν με επιτυχία οι στόχοι της, οι οποίοι είναι και οι εν δυνάμει στόχοι του Διοικητικού Συμβουλίου.»

Καλούνται όλα τα μέλη του Συλλόγου, καθώς και τρίτα πρόσωπα που διαθέτουν πληροφορίες, ιδέες ή προτάσεις σχετικές με το έργο της επιτροπής, να τις αποστείλουν στο ακόλουθο email: [email protected]

Τέλος ευχαριστούμε όσους στέκονται δίπλα στην κάθε προσπάθεια μας με στόχο την επιστροφή της Ανόρθωσης, εκεί που επιτάσσει η ιστορία της!