Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Σε σοβαρή κατάσταση στην Κλινική Εγκαυμάτων ένας ηλικιωμένος και μία γυναίκα
Σε σοβαρή κατάσταση στην Κλινική Εγκαυμάτων ένας ηλικιωμένος και μία γυναίκα

Σε σοβαρή κατάσταση στην Κλινική Εγκαυμάτων ένας ηλικιωμένος και μία γυναίκα

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται στην Κλινική Εγκαυμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, οι δύο πολίτες που υπέστησαν εγκαύματα από τις φλόγες που τύλιξαν από το απόγευμα της Τετάρτης την ορεινή Λεμεσό.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΟΚΥπΥ, Πάμπο Χαριλάου, πρόκειται για έναν ηλικιωμένο και μία γυναίκα που δεν είναι διασωληνωμένοι.

Την ίδια ώρα ακόμη τρία περιστατικά νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ τρεις πολίτες μετέβησαν στο Νοσοκομείο Τροόδους με αναπνευστικά προβλήματα.

Ο κ. Χαριλάου επανέλαβε την ετοιμότητα των δημόσιων νοσηλευτηρίων, ενώ έχει στηθεί ειδικό κέντρο παροχής Πρώτων Βοηθειών στο κοινοτικό γήπεδο Ερήμης.

Send this to a friend