Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Συναγερμός στη Λάρνακα: Διαρροή υγραερίου από βυτιοφόρο όχημα, κλειστός ο δρόμος
Συναγερμός στη Λάρνακα: Διαρροή υγραερίου από βυτιοφόρο όχημα, κλειστός ο δρόμος

Συναγερμός στη Λάρνακα: Διαρροή υγραερίου από βυτιοφόρο όχημα, κλειστός ο δρόμος

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το πρωί της Τρίτης λόγω διαρροής υγραερίου από βυτιοφόρο όχημα.

Όπως ανακοινώνει η Αστυνομία, λόγω διαρροής υγραερίου από βυτιοφόρο όχημα, έχει κλείσει ο δρόμος Λάρνακας – Κοφίνου, παρά το ζυγιστικό Κοφίνου και στις δύο κατευθύνσεις.

Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας, τα οποία κατευθύνουν την τροχαία κίνηση προς εναλλακτικές διαδρομές.

Οι εργασίες για διαχείριση και ασφαλή διευθέτηση του περιστατικού βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται να διαρκέσουν για ορισμένο χρονικό διάστημα.

Επί τόπου έσπευσαν και μέλη της ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα. Γίνεται ψύξη του βυτιοφόρου και τηρούνται όλες οι επιχειρησιακές διαδικασίες.

Η ΕΜΑΚ υποστηρίζεται και με άλλα δύο πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λάρνακας και Βασιλικού.

Στη σκηνή και τεχνικός της εταιρείας για ανάλογη διαχείριση και υποστήριξη των δυνάμεων.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή, να δείχνουν κατανόηση και υπομονή, καθώς και να συμμορφώνονται πλήρως με τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας, τα οποία βρίσκονται επί τόπου για ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας.

Οδηγίες προς οδηγούς
Σε σχέση με το κλείσιμο σημείο του δρόμου Λάρνακας – Κοφίνου, ακολουθούν χρήσιμες οδηγίες προς τους οδηγούς:

Με κατεύθυνση από Λάρνακα προς Κοφίνου, οι οδηγοί καλούνται να κατευθύνονται από το ύψος του χωριού Αγγλισίδων, προς τον παλιό δρόμο Λάρνακας – Κοφίνου και ακολούθως από Κοφίνου μπορούν να εισέλθούν εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο προς Λεμεσό.

Με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λάρνακα και αεροδρόμιο, οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν την έξοδο Σκαρίνου προς τον παλιό δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας και μετά από το ύψους του Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου, να κατευθύνονται δεξιά προς τον παλιό δρόμο Κοφίνου – Λάρνακας, μέχρι το χωριό Αγγλισίδες, όπου μετά μπορούν να εισέλθουν εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο.

Send this to a friend