Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Είναι ο Λουκαΐδης ο νέος Μυτίδης;
Είναι ο Λουκαΐδης ο νέος Μυτίδης;

Είναι ο Λουκαΐδης ο νέος Μυτίδης;

Νικηφόρο ήταν το τρίτο φιλικό της ΑΕΚ επί ολλανδικού εδάφους μιας και επικράτησε 2-0 της Γκο Αχέντ Ίγκλς Κ23. Σκόρερ των δυο τερμάτων της ΑΕΚ ήταν ο Λουκαΐδης και ο Καμπρέρα.

Ο Κύπριος επιθετικός πέτυχε το τρίτο του γκολ στα δυο τελευταία φιλικά και δείχνει να είναι μία αξιόλογη περίπτωση επιθετικού. Αγωνίζεται και στην κορυφή και στα άκρα της επίθεσης, είναι 18 ετών και όπως και να το κάνουμε έχει κεντρίσει την προσοχή με τα γκολ του. Ένας επιθετικός για να κάνει αίσθηση πρέπει να σκοράρει και ο Χρίστος Λουκαΐδης είναι ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στα φιλικά.

Πάνε πολλά χρόνια να δούμε ένα δεινό Κύπριο γκολτζή στην ΑΕΚ. Θα πρέπει να πάμε πολλά χρόνια πίσω όταν ο Νέστωρας Μυτίδης μάτωνε τα αντίπαλα δίχτυα. Είναι νωρίς να πούμε ότι ο Λουκαΐδης είναι ο νέος Μυτίδης, όμως ο Ιδιάκεθ τον εμπιστεύεται για την ώρα κερδίζει τις εντυπώσεις.

Η ενδεκάδα του φιλικού:
ΑΕΚ (Ιμανόλ Ιδιακέθ): Αλομέροβιτς (60′ Παρασκευάς), Σουάρεθ (60′ Λέντες), Λουκαΐδης (63′ Τσάκον), Πονς (60′ Ρόντεν), Ανγκιέλσκι (46′ Καμπρέρα, 75′ Π. Μ. Ιωάννου), Π. Α. Ιωάννου, Ενρίκες (75′ Πραξιτέλους), Ρομπέρζ (46′ Μιλίσεβιτς, 75′ Εκόπολο), Ναούμ (75′ Γερασίμου), Ευρυπίδου (60′ Ρούμπιο), Μιραμόν (60′ Θωμάς)

Τελειώνει του Ιβάνοβιτς
Προχωρημένες είναι οι επαφές της ΑΕΚ και του Ιβάνοβιτς με τον Σέρβο ακραίο επιθετικό να είναι μία ανάσα από το να γίνει κάτοικος Λάρνακας. Σύντομα αναμένεται αν όλα πάνε καλά να ανακοινωθεί η απόκτηση του, ενώ ερωτηματικά παραμένουν για την περίπτωση του Φαράζ όπου υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και είναι πολύ πιθανό να παραχωρηθεί.

Send this to a friend