
ΕΟΑ Λάρνακας: Μειωμένη η παροχή νερού σήμερα στα Δημοτικά Διαμερίσματα Βάβλας και Λάγιας και στην κοινότητα Κάτω Δρυ λόγω εργασιών
Ο Επαρχιακός Οργανισμός Αυτοδιοίκησης Λάρνακας (ΕΟΑ Λάρνακας), ανακοινώνει ότι σήμερα Τρίτη 01/07/2025 από τις 8:00 μέχρι τις 16:00, η παροχή του νερού στο Δήμο Λευκάρων, στα Δημοτικά Διαμερίσματα Βάβλας και Λάγιας και στην κοινότητα Κάτω Δρυ, θα είναι μειωμένη λόγω προγραμματισμένων εργασιών του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων επί του κεντρικού τροφοδοτικού αγωγού προς τη δεξαμενή των Πάνω και Κάτω Λευκάρων, Βάβλας Λάγιας και Κάτω Δρυ.
Οι καταναλωτές προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη χρήση του νερού, προκειμένου να μπορέσουν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους από το νερό που αποθηκεύουν στα ιδιωτικά ντεπόζιτα των υποστατικών.
Ο ΕΟΑ απολογείται για τυχόν ταλαιπωρία του καταναλωτικού κοινού.
Διαβαστε επισης