Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Χειροπέδες σε 15χρονο για τη ληστεία σε αρτοποιείο – Παραδέχθηκε ο ανήλικος, ψάχνουν τα ίχνη και του δεύτερου δράστη
Χειροπέδες σε 15χρονο για τη ληστεία σε αρτοποιείο – Παραδέχθηκε ο ανήλικος, ψάχνουν τα ίχνη και του δεύτερου δράστη

Χειροπέδες σε 15χρονο για τη ληστεία σε αρτοποιείο – Παραδέχθηκε ο ανήλικος, ψάχνουν τα ίχνη και του δεύτερου δράστη

Χειροπέδες σε 15χρονο πέρασε η Αστυνομία χθες στη Λεμεσό για υπόθεση ληστείας αρτοποιείου.

Πρόκειται για ληστεία που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 8ης Ιουνίου 2025, όταν δυο άτομα μπούκαραν στο αρτοποιείο με μαχαίρι. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ληστεία διαπράχθηκε περίπου στις 2 τα ξημερώματα, όταν δύο άτομα, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλα, μπούκαραν στο αρτοποιείο και προτάσσοντας μαχαίρι στον υπάλληλο, κατάφεραν να αρπάξουν την ταμειακή μηχανή που περιείχε €500.

Ο 15χρονος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης μετά από εξασφάλιση μαρτυρίας εναντίον του, βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο ανήλικος παραδέχθηκε τη διάπραξη των αδικημάτων. Η Αστυνομία ψάχνει και το δεύτερο άτομο που ενεπλάκη στην υπόθεση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Send this to a friend