
«Χρώματα κι Αρώματα» από το Δημοτικό Φωνητικό Σύνολο Λάρνακας
Ο Δήμος Λάρνακας συνεχίζει δυναμικά την πολιτιστική του πορεία, προσκαλώντας το κοινό σε μια ξεχωριστή καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη μνήμες, μελωδίες και συγκίνηση.
Την Κυριακή 22 Ιουνίου 2025 και ώρα 8:15 μ.μ., στην ατμοσφαιρική Πλατεία Ζουχουρί, το Δημοτικό Φωνητικό Σύνολο Λάρνακας παρουσιάζει τη συναυλία «Χρώματα κι Αρώματα» – ένα αφιέρωμα στους μεγάλους Έλληνες δημιουργούς.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εμβληματικά τραγούδια των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Μίμη Πλέσσα, Σταύρου Ξαρχάκου, Γιάννη Μαρκόπουλου, Διονύση Σαββόπουλου και Νίκου Ξυλούρη, αναδεικνύοντας την αισθητική και πολιτιστική κληρονομιά που άφησαν ανεξίτηλη στο ελληνικό και κυπριακό κοινό.
Με φόντο το ιστορικό Ζουχουρί, το φωνητικό σύνολο του Δήμου υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη εικόνες, συναισθήματα και αρώματα μιας άλλης εποχής. Μια συναυλία-πρόσκληση για ενότητα, μνήμη και πολιτισμό, μέσα από τις διαχρονικές μελωδίες που σφράγισαν γενιές.
Η είσοδος είναι ελεύθερη και επισυνάπτεται η επίσημη πρόσκληση της εκδήλωσης.