Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Εξαντλήθηκαν οι θέσεις για το πρόγραμμα του CIM-Cambridge Judge Business School“Generative Artificial Intelligence: From Hype to Business Impact”
Εξαντλήθηκαν οι θέσεις για το πρόγραμμα του CIM-Cambridge Judge Business School“Generative Artificial Intelligence: From Hype to Business Impact”

Εξαντλήθηκαν οι θέσεις για το πρόγραμμα του CIM-Cambridge Judge Business School“Generative Artificial Intelligence: From Hype to Business Impact”

Η κορυφαία συνεργασία που έγινε ποτέ στην Κύπρο όσο αφορά την κατάρτιση στελεχών.

Το CIM-CyprusBusinessSchool είναι στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι όλες οι θέσεις για το πρόγραμμα του CIM-Cambridge Judge Business School “Generative Artificial Intelligence: From Hype to Business Impact”έχουν εξαντληθεί. Το Generative Artificial Intelligence: From Hype to Business Impact” θαδιεξαχθεί 22-23 Μαίου στο Amathus Beach Hotel, Λεμεσός. Στα προγράμματα θα συμμετέχουν διακεκριμένα στελέχη επιχειρήσεων και Οργανισμών από Κύπρο, Ελλάδα και Σαουδική Αραβία.

Η ζήτηση τόσο από στελέχη με έδρα την Κύπρο όσο και από γειτονικές χώρες ήταν εντυπωσιακή αφού είναι η πρώτη φορά που ένα Πανεπιστήμιο τέτοιας εμβέλειας συνάπτει συνεργασία με ακαδημαϊκό Ίδρυμα της Κύπρου. Η συνεργασία δίδει την μοναδική ευκαιρία στα στελέχη των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο αλλά και στις γειτονικές χώρες, να καταρτιστούν στο πιο υψηλό επίπεδο και να αποκτήσουν την ανάλογη πιστοποίηση.

Η συνεργασία καθιστά το CIM-Cyprus Business School ως συνεργάτη όσο αφορά την διοργάνωση ανοικτών προγραμμάτων κατάρτισης για στελέχη επιχειρήσεων (Open Executive Education Programmes) τόσο στην Κύπρο όσο και περιφερειακά.

Η πιο πάνω συνεργασία αποτελεί ορόσημο για την Κυπριακή Δημοκρατία και ειδικότερα για την ανάπτυξη του επιχειρείν.

Send this to a friend