Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Νύχτα τρόμου για δυο πρόσωπα: Δύο σοβαρές επιθέσεις τα ξημερώματα μέσα σε μία ώρα
Νύχτα τρόμου για δυο πρόσωπα: Δύο σοβαρές επιθέσεις τα ξημερώματα μέσα σε μία ώρα

Νύχτα τρόμου για δυο πρόσωπα: Δύο σοβαρές επιθέσεις τα ξημερώματα μέσα σε μία ώρα

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού μεταφέρθηκαν δύο πρόσωπα μετά από επιθέσεις που διαπράχθηκαν μέσα σε μισή ώρα τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη 1.30 σήμερα, άντρας ηλικίας 34 ετών, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, με τραύματα στο κεφάλι και χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ενώ αυτός κινείτο πεζός σε περιοχή στη Λεμεσό, φέρεται να δέχθηκε επίθεση από άγνωστο του πρόσωπο. Το θύμα τυγχάνει περίθαλψης, με την κατάσταση της υγείας του να είναι εκτός κινδύνου.

Λίγο αργότερα, μετά τις 2.00, μετά από πληροφορία, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν σε περιοχή στη Λεμεσό, άντρα ηλικίας 37 ετών, ο οποίος έφερε τραύματα στα χέρια και στα πόδια του και βρισκόταν πεσμένος στο έδαφος, έχοντας τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια, παραλήφθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου που τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου τυγχάνει ιατρικών εξετάσεων.

Οι συνθήκες τραυματισμού του διερευνώνται από την Αστυνομία.

Send this to a friend