Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Ο Ζίφκοβιτς και η πρόθεση… πωλήσεων
Ο Ζίφκοβιτς και η πρόθεση… πωλήσεων

Ο Ζίφκοβιτς και η πρόθεση… πωλήσεων

Το οικονομικό είναι ένα θέμα το οποίο απασχολεί έντονα την Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου προσπαθεί να βρει τρόπους να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες με τις οφειλές προς το Κράτος αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο.

Πρέπει να γίνουν πάρα πολλά για να μπορέσει η ομάδα να βρει χρήματα και να καλύψει τις μεγάλες τρύπες, έτσι ώστε να αποφευχθεί νέο εμπάργκο ή καλύτερα να αρθεί το προηγούμενο. Η διοίκηση Πραστίτη κάνει ότι περνά από το χέρι της αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Πρέπει να βρει τρόπους να σώσει την παρτίδα.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο είναι και η πρόθεση της διοίκησης να πουλήσει παίκτες οι οποίοι μπορεί να απασχολήσουν άλλες ομάδες. Αν έρθουν προτάσεις στα γραφεία της «Κυρίας» είναι πιθανό η διοίκηση να πουλήσει κι άλλους παίκτες της για να πάρουν ανάσες τα ταμεία του συλλόγου.

Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει πρόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Ζίφκοβιτς ο οποίος κάνει εξαιρετική σεζόν κάτω από τα δοκάρια της ομάδας και υπάρχει ικανοποίηση για την προσφορά του. Σχετικά με τον Καμορανέζι το σκηνικό παραμένει ρευστό με όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά και πιθανά.

 

Send this to a friend