Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Παραμένει άφαντο το σκυλάκι που χάθηκε στο Τρόοδος, δίνεται αμοιβή για εντοπισμό του
Παραμένει άφαντο το σκυλάκι που χάθηκε στο Τρόοδος, δίνεται αμοιβή για εντοπισμό του

Παραμένει άφαντο το σκυλάκι που χάθηκε στο Τρόοδος, δίνεται αμοιβή για εντοπισμό του

Άφαντος παραμένει ο Μπαλού, το σκυλάκι που χάθηκε από το πρωί του Σαββάτου στο Τρόοδος. Η αγωνία κορυφώνεται λόγω και της επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων, καθώς εξαιρετικά χαμηλές είναι οι θερμοκρασίες που επικρατούν στα ορεινά.

Οι Αρχές τέθηκαν από χθες σε κινητοποίηση, με αποτέλεσμα μέλη της Πολιτικής Άμυνας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, να μεταβούν σύμφωνα με πληροφορίες μας στο σημείο με ομάδα εθελοντών και να σηκώσουν drone, σε μια προσπάθεια να βρεθεί ο Μπαλού. Δυστυχώς δεν υπήρξε αποτέλεσμα.

Υπενθυμίζεται πως το σκυλάκι, χάθηκε στην κορυφή του Τροόδους, στην περιοχή της Χιονίστρας.

Τελευταία φορά όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εθεάθη να τρέχει στο δρόμο προς τον Αγρό.

Για τον εντοπισμό του Μπαλού, δίνεται αμοιβή ύψους €1000.

 

Υπενθυμίζεται ότι στις 22:00 απόψε τίθεται σε ισχύ νέα Πορτοκαλί Προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, με τις θερμοκρασίες να αγγίζουν τους -10 βαθμούς Κελσίου στα ορεινά.0

Send this to a friend