Συνελήφθη 18χρονος για εμπρησμό οχήματος
Συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, άντρας ηλικίας 18 ετών, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε σήμερα στη Λεμεσό. Ο 18χρονος τέθηκε υπό κράτηση, με το ΤΑΕ Λεμεσού να διερευνά την υπόθεση.
Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 3.00 τα ξημερώματα της Τρίτης, εκδηλώθηκε φωτιά σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο δρόμο εξωτερικά της κατοικίας των ιδιοκτητών του, στην περιοχή Κάτω Πολεμιδιών, στη Λεμεσό. Τη φωτιά κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά είχε τεθεί κακόβουλα.
Από τις αστυνομικές εξετάσεις που ακολούθησαν, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 18χρονου. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου αυτός συνελήφθη λίγο πριν τις 3.30 το απόγευμα της Τρίτης και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.