Ποινή φυλάκισης 3 χρόνων σε 32χρονο για την κατοχή πιστολιού και πυρομαχικών
Ποινή φυλάκισης διάρκειας τριών χρόνων επιβλήθηκε σήμερα από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Αμμοχώστου, σε άντρα ηλικίας 32 ετών, μετά από εκδίκαση υπόθεσης κατοχής πιστολιού, πυρομαχικών και ποσότητας κάνναβης, που ανευρέθηκαν τον Ιανουάριο, 2024, κατά τη διάρκεια έρευνας στην κατοικία του 32χρονου, στην επαρχία Λάρνακας.
Η έρευνα στην κατοικία του 32χρονου, διενεργήθηκε στις 07 Ιανουαρίου, 2024, από μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ και μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου. Κατά την έρευνα, η οποία έγινε στην παρουσία του 32χρονου, εντός της οικίας εντοπίστηκε ένα πιστόλι μαζί με τη γεμιστήρα του, 11 κάλυκες, ένα αβολίδωτο φυσίγγιο, καθώς επίσης και ποσότητα κάνναβης, βάρους 111 γραμμαρίων.
Ο 32χρονος συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας, ενώ με την ολοκλήρωση των αστυνομικών εξετάσεων, εναντίον του καταχωρήθηκε για εκδίκαση υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου, και παράνομης κατοχής πυρομαχικών πυροβόλου όπλου.
Την υπόθεση είχαν διερευνήσει η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου) και το ΤΑΕ Αμμοχώστου.