Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ «Έσβησε» στον ύπνο νεαρός kickboxer ενώ βρισκόταν για διακοπές Κύπρο
«Έσβησε» στον ύπνο νεαρός kickboxer ενώ βρισκόταν για διακοπές Κύπρο

«Έσβησε» στον ύπνο νεαρός kickboxer ενώ βρισκόταν για διακοπές Κύπρο

Νεαρός kickboxer απεβίωσε κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Κύπρο, αφού η πτήση επιδείνωσε τον τραυματισμό στον εγκέφαλο του που δεν γνώριζε ότι είχε.

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, ο 22χρονος Ryan Donald πήγε για ύπνο το πρώτο βράδυ των διακοπών του στην Κύπρο αλλά δεν ξύπνησε ποτέ.

Η αυτοψία αποκάλυψε ότι o 22χρονος είχε από θρόμβο αίματος στον εγκέφαλο, κάτι που η οικογένειά του πιστεύει ότι προκλήθηκε από τραυματισμό στο kickboxing.

 

 

Ο Ryan από το Portsmouth της Βρετανίας ήταν πατέρας ενός αγοριού τεσσάρων μηνών. Ήταν παθιασμένος με το kickboxing και ήλπιζε να ακολουθήσει καριέρα σε αυτό – είτε αγωνιζόμενος είτε ως προπονητής παιδιών.

Η αδελφή του, Georgia Donald, 24 ετών, πιστεύει ότι ο τραυματισμός προκλήθηκε είτε κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης είτε σε έναν από τους αγώνες του, και οι γιατροί στην Αγγλία δεν μπορούσαν να εξηγήσουν γιατί δεν παρουσίαζε σημάδια τραυματισμού.

Ανέφερε ότι «ήταν πρότυπο και δεν τα παρατούσε ποτέ. Οι γιατροί στην Αγγλία είπαν ότι δεν καταλαβαίνουν πώς δεν έδειχνε σημάδια τραυματισμού, έπρεπε να έχει έντονους πόνους και δεν είχε, απλά συνέχιζε να παλεύει. Παραπονιόταν για μικρούς πονοκεφάλους, ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε, αλλά απλώς συνέχιζε. Δεν ήταν τύπος που παραπονιόταν. Ήταν τόσο ενθαρρυντικός και είχε τόσα πολλά να κάνει».

Ο θάνατός του έχει αφήσει ένα κενό στη ζωή της οικογένειάς του, ειδικά στη φίλη του Carmen και στον γιο τους Leyton. Η Georgia δημιούργησε μια σελίδα GoFundMe για να συγκεντρώσει χρήματα για την επιστροφή της σορού του Ryan, καθώς δεν είχε ασφάλεια. Μέσα σε μία εβδομάδα συγκεντρώθηκαν σχεδόν 10.000 λίρες [9.922 λίρες] και η σορός του αναμένεται να φτάσει πίσω στη Βρετανία αυτή την εβδομάδα.

Send this to a friend